ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Βαϊνάλντουμ: "Ο Σλοτ είναι στο ίδιο επίπεδο με Κλοπ και Μουρίνιο"

Georginio Wijnaldum of the Netherlands celebrates after scoring his side's opening goal during the Euro 2020 soccer championship group C match between the Netherlands and Ukraine at the Johan Cruijff Arena in Amsterdam, Netherlands, Sunday, June 13, 2021. (AP Photo/Peter Dejong, Pool)
Georginio Wijnaldum of the Netherlands celebrates after scoring his side's opening goal during the Euro 2020 soccer championship group C match between the Netherlands and Ukraine at the Johan Cruijff Arena in Amsterdam, Netherlands, Sunday, June 13, 2021. (AP Photo/Peter Dejong, Pool) @2021 PETER DEJONG/AP IMAGES

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ αγωνιούν για την επόμενη ημέρα της ομάδας τους μετά από την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ, με τον Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ να εκτιμάει ωστόσο πως ο Άρνε Σλοτ έχει όλα τα φόντα για να διαδεχτεί με επιτυχία τον Γερμανό.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποχαιρέτησε το "Άνφιλντ" μετά από 9 χρόνια απίστευτων στιγμών που έζησε με την Λίβερπουλ σε Αγγλία και Ευρώπη και μένει να δούμε αν η επόμενη ημέρα στους κόκκινους, θα βρει τον Άρνε Σλοτ να αντέχει το βάρος της διαδοχής.

Σύμφωνα με έναν συμπατριώτη του, ο οποίος γνωρίστα άριστα πρόσωπα και καταστάσεις στο Μέρσεϊσαϊντ, τον Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να δείξουν εμπιστοσύνη στον νέο προπονητή καθώς βρίσκεται σε ένα πολύ υψηλό είπεδο.

"Προπονήθηκα με την Φέγενορντ για λίγες ημέρες στην αρχή της περασμένης σεζόν και είδα τον τρόπο που δούλευε ο Σλοτ.

Η προπόνηση που έκανε ήταν πολύ υψηλού επιπέδου", τόνισε με δηλώσεις του στην "Algemeen Dagblad" ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Λίβερπουλ το 2019, και συμπλήρωσε με νόημα:

"Μπορώ να τον συγκρίνω με τον Κλοπ και με τον Μουρίνιο και να πω ότι ο Σλοτ είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτούς. Το μόνο θέμα είναι πως έρχεται σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να κάνει στην Λίβερπουλ ό,τι πέτυχε και στην Φέγενορντ".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ