ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Βαλένθια: Νέα προσπάθεια για την ολοκλήρωση της κατασκευής του γηπέδου μετά από 15 χρόνια

Βαλένθια: Νέα προσπάθεια για την ολοκλήρωση της κατασκευής του γηπέδου μετά από 15 χρόνια
Το νέο γήπεδο της Βαλένθια PRINT SCREEN

Η Βαλένθια θα επιχειρήσει την επανέναρξη των εργασιών για την ολοκλήρωση της κατασκευής του γηπέδου της, το οποίο βρίσκεται στον πάγο για 15 και πλέον έτη.

Η Βαλένθια ανασύρει μία επίπονη υπόθεση για την ομάδα και τον κόσμο της, αφού αποφασίστηκε να γίνει νέα προσπάθεια για την ολοκλήρωση της κατασκευής του γηπέδου της, οι οποίες είχαν διακοπεί το 2009.

Τα χρήματα για την ολοκλήρωση του νέου Μεστάγια που ξεκίνησε το 2007 είχαν στερέψει στην πορεία και ο σύλλογος δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις του έργου.

Πλέον, η Βαλένθια θα επιχειρήσει να κάνει αναπροσαρμογή του χρέους προκειμένου να χρηματοδοτήσει εκ νέου την προσπάθεια για τη δημιουργία του γηπέδου χωρητικότητας 70 χιλιάδων θέσεων. Έχει ξεκινήσει ένας πρώτος κύκλος διαπραγματεύσεων για κούρεμα του χρέους, την ώρα που το μεσοπρόθεσμο χρέος της αγγίζει τα 200 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το συνολικό ποσό ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που έχουν γνωστοποιηθεί, το 2026 θα είναι η χρονιά που θα μπει τέλος σε αυτή την πολύπονη ιστορία για την ομάδα με την παράδοση του νέου Μεστάγια.

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ