ΜΑΡΣΕΙΓ

Βαλμπουενά: "Εφιαλτικό βράδυ για τη Μαρσέιγ, ακατανόητες οι αλλαγές του Τούντορ"

Ο Ματιέ Βαλμπουενά
Ο Ματιέ Βαλμπουενά INTIME SPORTS

Η Μαρσέιγ ηττήθηκε 2-1 από την Τότεναμ και τερμάτισε 4η στον όμιλό της στο Champions League, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να κάνει τον απολογισμό του αγώνα.

Η Μαρσέιγ ηττήθηκε 2-1 από την Τότεναμ στο Βελοντρόμ. Το αποτέλεσμα αυτό σήμανε και την 4η θέση στον όμιλο του Champions League για τους Μασσαλούς. Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε στο sofoot για ένα εφιαλτικό βράδυ, ενώ άσκησε κριτική και στον Τούντορ.

Οι δηλώσεις του Βαλμπουενά:

Για τα συναισθήματά του: "Η Μαρσέιγ είχε τα πάντα για να βγει στη δεύτερη θέση. Το να τερματίσεις στην τελευταία θέση, είναι μία αποτυχία. Ήταν ένα εφιαλτικό απόγευμα. Δεν είδαμε διαφορά στο παιχνίδι και αυτό μας τιμώρησε. Είναι δύσκολο γιατί ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος".

Γενικά για τη χρονιά της Μαρσέιγ: "Το πρόσημο είναι αρνητικό όταν τερματίζεις τελευταίος. Δεν θα θυμόμαστε τις δύο νίκες με την Σπόρτινγκ. Θα θυμόμαστε ότι τερματίσαμε τελευταίοι σ' ένα γκρουπ στα μέτρα μας".

Για τον Τούντορ: "Οι αλλαγές του Τούντορ ήταν ακατανόητες. Όταν παίζεις το ματς της χρονιάς δεν βγάζεις τον Παγέτ. Ακόμη κι αν δεν είναι σε κακή φόρμα. Η Μαρσέιγ κρατούσε την τύχη στα χέρια της. Είναι κρίμα, αλλά είναι ευθύνη παικτών και προπονητή".

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ