ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά για Παρί: "Ανεπίτρεπτο αυτό που έπαθε, εδώ και πέντε χρόνια δεν μαθαίνει από τα λάθη της"

Ο Βαλμπουενά πανηγυρίζει γκολ του στο Βόλος - Ολυμπιακός
Ο Βαλμπουενά πανηγυρίζει γκολ του στο Βόλος - Ολυμπιακός INTIME

Ο Ματιέ Βαλμπουενά φιλοξενήθηκε στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό "RMC" και δεν χαρίστηκε στην Παρί μετά από τον οδυνηρό αποκλεισμό που υπέστη στο Champions League, τονίζοντας πως επαναλαμβάνει λάθη που της έχουν κοστίσει στο παρελθόν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της στο Μπερναμπέου, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από την Ρεάλ που την άφησε εκτός συνέχειας Champions League και η σκόνη που έχει σηκωθεί από το βράδυ της Τετάρτης δεν έχει ακόμα καταλαγιάσει.

Τόσο ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο όσο και αρκετοί παίκτες του έχουν δεχτεί σκληρή κριτική για την εμφάνισή τους στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης που επέτρεψε στους μερένγκες να κάνουν την μεγάλη ανατροπή, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να είναι ένας από αυτούς που δεν δίστασαν να εκτοξεύσουν βαριές κουβέντες για τους Παριζιάνους.

"Εδώ και πέντε χρόνια, η Παρί δεν έχει μάθει από τα λάθη της και κάνει μεγαλύτερα κάθε χρόνο. Αυτό είναι απαράδεκτο. Δεν καταλαβαίνω. Από την άποψη ντροπής, δεν θα μπορούσε να πάει πιο πέρα", τόνισε ο εξτρέμ του Ολυμπιακού μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του "RMC", για να προσθέσει αναφορικά με το βατερλώ της Παρί στην ισπανική πρωτεύουσα:

"Ουδείς μπορούσε να πιστέψει αυτό που θα συνέβαινε. Το πρώτο ματς ήταν σημείο αναφοράς για τον τρομερό ρυθμό του ενώ στο πρώτο μέρος του αγώνα ρεβάνς η Παρί είχε τον έλεγχο, βρίσκοντας αμέτρητους κενούς χώρους με τον Εμπαπέ στο ένας εναντίον ενός.

Αναρωτιόμουν πραγματικά με ποιο τρόπο θα μπορούσε να σκοράρει η Ρεάλ. Τότε έγινε κάτι κόντρα στη ροή του αγώνα με το λάθος του Ντοναρούμα και ακολούθως τους πήρε όλους η θάλασσα. Είναι εντυπωσιακό το πώς βυθίστηκε το πλοίο της Παρί"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ