ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Βάλσαμο τα Γιαννιτσά

Βάλσαμο τα Γιαννιτσά
INTIME SPORTS

Η μόλις μία νίκη του Ατρόμητου στο θεωρητικά εύκολο πρόγραμμα της ομάδας στη Superleague έχει δημιουργήσει έντονο προβληματισμό στην ομάδα η οποία ψάχνει το γιατρικό της στον αγώνα Κυπέλλου με τα Γιαννιτσά.

Όταν περίπου στα μισά του πρώτου γύρου έχεις μόλις 4 βαθμούς αντιμετωπίζοντας ομάδες που "βράζουν" στο ίδιο καζάνι μαζί σου, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα.

Και με το πρόγραμμα που ακολουθεί να περιλαμβάνει Άρη, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ μέχρι το τέλος του πρώτου μισού της Superleague, τότε ο κίνδυνος να βρεθείς στον πάτο της βαθμολογίας είναι ορατός. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το κλίμα στους Περιστεριώτες είναι βαρύ με τον αυριανό (26/10, 14:00) αγώνα Κυπέλλου στα Γιαννιτσά κόντρα στην τοπική ομάδα να μοιάζει σαν ευκαιρία να το ελαφρύνει λίγο.

Ωστόσο η προπονητολογία έχει αρχίσει για τα καλά με την παρουσία των Λίνεν και Λεμονή το Σάββατο στο Περιστέρι να φουντώνει τα σενάρια. Από τη μεριά του όμως ο Γιώργος Σπανός δείχνει να στηρίζει τον Γιώργο Δώνη, περιμένοντας σύντομα την ανάκαμψη της ομάδας έστω και με στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

* Στην Εθνική Νέων κλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Μπάλλας και Φώτης Καϊμακαμούδης για το 4ο διεθνές φιλικό τουρνουά που θα διεξαχθεί στην πόλη Λιμόζ της Γαλλίας (25-31/10/2010).



TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ