ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλβέρδε: "Είμαι Ολυμπιακάρα"

Βαλβέρδε: "Είμαι Ολυμπιακάρα"
βαλβερδε

Δεν δέχθηκε ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου ο Βαλβέρδε, ο οποίος τόνισε: "Είμαι Ολυμπιακάρα"

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:
" Δεν θέλω να δεχθώ ερωτήσεις. Θέλω απλά να σας πω δυο λόγια. Δεν θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό, όπως γνωρίζετε, καθώς εγώ και ο σύλλογος δεν καταλήξαμε σε συμφωνία. Δεν χρειάζεται να σας πω περισσότερες λεπτομέρειες. Δεν προχώρησαν οι διαπραγματεύσεις, καθώς είχαμε διαφορετική οπτική γωνία σε κάποια θέματα.

Ο σύλλογος δεν ήθελε να ακολουθήσει την περσινή μας συμφωνία και θέλησε να προσαρμόσει το συμβόλαιο με νέους όρους. Σε αυτό το σημείο δεν τα βρήκαμε. Είναι αλήθεια πως όταν ο Ολυμπιακός μου πρότεινε να ανανεώσω, άργησα να απαντήσω γιατί ήταν πολύ δύσκολη απόφαση. Το γεγονός αυτό δημιούργησε ένα κλίμα πως υπάρχουν άλλες προτάσεις.

Θέλω να τα ξεχάσουμε όλα. Τώρα πρέπει να πάμε μπροστά. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα που δούλεψα στον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με εμπιστεύθηκε και πάνω απ' όλα τον πρόεδρο, ο οποίος μου έδειξε πρώτος εμπιστοσύνη και πίστεψε σε μένα πως μπορώ να προσφέρω στο σύλλογο και κατά τη διάρκεια της σεζόν με στήριξε στις καλές και στις κακές στιγμές. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κύριο Σάββα και τον κύριο Χρυσικόπουλο που ήταν κοντά μου και με στήριξαν όλο το διάστημα.

Στο τέλος θέλω να πω δυο πράγματα που μου έκαναν εντύπωση από την παραμονή μου στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Το πρώτο είναι ο κόσμος του, τον οποίο δεν θα ξεχάσω ποτέ. Αυτοί είναι που κάνουν μεγάλο το σύλλογο. Το ένιωσα και σήμερα από τον τρόπο που μου φέρθηκαν. Αυτή τη στιγμή δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Κατά δεύτερον οι παίκτες που έκαναν τη δουλειά τους καλά στην σεζόν και τους ευχαρίστησα. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο. Ήρθα ως ξένος στη χώρα σας. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την άψογη συμπεριφορά και τη γενναιοδωρία σας. Εύχομαι καλή τύχη. Είμαι Ολυμπιακάρα".






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ