ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαλβέρδε για Μέσι: "Έχουμε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο"

FC Barcelona's Lionel Messi, left, talks with his coach Ernesto Valverde after been substituted during the Spanish Copa del Rey round of 16 second leg soccer match between FC Barcelona and Celta de Vigo at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Jan. 11, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, left, talks with his coach Ernesto Valverde after been substituted during the Spanish Copa del Rey round of 16 second leg soccer match between FC Barcelona and Celta de Vigo at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Jan. 11, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Λιονέλ Μέσι οδήγησε την Μπαρτσελόνα σε μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Σεβίλλη και ο Ερνέστο Βαλβέρδε έσταξε μέλι για τον σούπερ σταρ των "μπλαουγκράνα" στο φινάλε.

Η Σεβίλλη απειλούσε την Μπαρτσελόνα με απώλεια βαθμών στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως ήταν εξαιρετικά άτυχη αφού έπεσε πάνω στον... Λιονέλ Μέσι, σε μία από τις πιο μεστές και ολοκληρωτικές εμφανίσεις της καριέρας του.

Ο Αργεντινός πήρε από το χεράκι την "Μπάρτσα" και την οδήγησε σε τεράστια νίκη τίτλου στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν" με τρία γκολ και μία ασίστ ( 4-2 το σκορ για τους "μπλαουγκράνα"), με αποτέλεσμα να μετράει τώρα 650 τέρματα στην καριέρα του, 50 χατ-τρικ και 29 γκολ στην La Liga απέναντι στην Σεβίλλη!

Ήταν μάλιστα τόσο καταλυτική η παρουσία του στο χορτάρι από την αρχή μέχρι το τέλος, ώστε όλοι σχεδόν οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού να τον μνημονεύσουν με δηλώσεις τους.

"Ο Μέσι ήταν εκπληκτικός και είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε σπίτι με τρεις πόντους. Θα είναι μαζί μας για πολλά χρόνια ακόμα", είπε ο Πικέ για τον "Pulga", ενώ χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του τεχνικού της Σεβίλλης Πάμπλο Ματσίν:

"Δεν ξέραμε πώς να ξεπεράσουμε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, απέναντί μας έχει πάντα πολλά κίνητρα και είναι δύσκολο να τον σταματήσουμε".

Φυσικά, δεν ήταν μόνο οι παίκτες και ο αντίπαλος προπονητής που στάθηκαν στην επιρροή που είχε ο Μέσι στην εξέλιξη του (απίστευτα θεαματικού) αγώνα αλλά και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που εξήρε την προσφορά του Αργεντινού στο οικοδόμημα της "Μπάρτσα".

"Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε στην κατοχή του παιχνιδιού με τη μπάλα κοντά στην περιοχή της Σεβίλλης όμως κατάφεραν να την ξεπεράσουν και έτσι έφτασαν στο πρώτο γκολ. Είχα την εντύπωση ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει στο δεύτερο ημίχρονο και τα πράγματα πήγαν καλά για μας.

"Ο Μέσι είναι αποφασιστικός και υπερθετικός. Η Σεβίλλη έχει και αυτή καθοριστικούς παίκτες όπως ο Νάβας, ο Μπεν Γεντέρ και ο Σαράμπια, αλλά έχουμε έναν παίκτη που είναι ο καλύτερος στον κόσμο".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ