ΙΣΠΑΝΙΑ

Βαλβέρδε: "Την διαφορά ο Μαρέσκα"

Βαλβέρδε: "Την διαφορά ο Μαρέσκα"
Βαλβέρδε

O Eρνέστο Βαλβέρδε πιστεύει ότι ο Αντόνιο Μαρέσκα μπορεί να κάνει την διαφορά και να οδηγήσει στις επιτυχίες τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός τεχνικός με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Μαrca" θεωρεί ότι ο Ιταλός μέσος μπορεί να κάνει την διαφόρα, ενώ παρότι δεν έχει πλήρη άποψη για τον Ολυμπιακό, πιστεύει ότι και φέτος θα έχει τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα.
" H αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει πολύ τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω όμως ότι ο Ολυμπιακός θα είναι και φέτος δυνατός. Πράγματι, ο Παναθηναϊκός έχει πάρει καλούς παίκτες, αλλά και ο Ολυμπιακός πήρε τον Μαρέσκα και τον Μέλμπεργκ. Ειδικά ο πρώτος πιστεύω ότι θα κάνει την διαφορά".

Αναφορικά με τους επιθετικούς του Ολυμπιακού τόνισε: " Δεν είναι κακοί οι Ντιόγκο, Μήτρογλου και Ντάρμπισιρ. 'Όταν επιστρέψει ο Ντάρμπι θα προσφέρει λύσεις".

Όσον αφορά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ατλέτικο, θεωρεί ακλόνητο φαβορί την Ισπανική ομάδα: " Αν ο Παναθηναϊκός έπαιρνε το "εισιτήριο" θα ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα. Δεν μου προκάλεσε έκπληξη το "διπλό". Αναμενόμενο ήταν".




TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ