ΑΡΗΣ

Βανγκέλι: "Δύναμη το χειροκρότημα του κόσμου"

Βανγκέλι: "Δύναμη το χειροκρότημα του κόσμου"
Βανγκέλι INTIME SPORTS

Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Κρίστι Βανγκέλι αποκάλυψε πως ο κόσμος είναι εκείνος που σπρώχνει την ομάδα προς τις νίκες και τόνισε πως με παρόμοια εμφάνιση, όπως αυτή με την Λεβερκούζεν, οι κίτρινοι μπορούν να κερδίσουν στο Καραϊσκάκη.

Ο διεθνής Αλβανός αμυντικός του Άρη και ένας από τους κορυφαίους της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο χθεσινό παιχνίδι για την 3 αγωνιστική των ομίλων του Europa League με την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο "Κλεάνθης Βικελίδης", Κρίστι Βανγκέλι, παραχώρησε μία εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στον ΑΡΗΣ FM 92,8.

Ο Βανγκέλι αναφέρθηκε τόσο στο 0-0 με την Μπάγερ Λεβερκούζεν αλλά και την αλλαγή εικόνας του Άρη μετά την ήττα με 4-0 από την ΑΕΚ το απόγευμα της Κυριακής για το πρωτάθλημα της Super League και πάλι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όσο για το ντέρμπι που ακολουθεί την Κυριακή με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και όχι μόνο.

Ο αμυντικός του Άρη, στην αρχική του τοποθέτηση στάθηκε στο χθεσινό αποτέλεσμα του αγώνα με την γερμανική ομάδα, υπογραμμίζοντας: " Πήραμε έναν πολύ καλό βαθμό που μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια, αφού στη βαθμολογία είμαστε κοντά με τις υπόλοιπες ομάδες.

Νομίζω ότι η Μπάγερ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του ομίλου. Οι παίκτες της ήξεραν τι ζητούσαν μέσα στο παιχνίδι τους και όλοι τους ήταν πλήρεις και ικανοί να ανταπεξέλθουν στο καθετί
".

Σχολιάζοντας την αγωνιστική εικόνα του Άρη, ο διεθνής Αλβανός αμυντικός τόνισε: " Νομίζω ότι κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Ούτε εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και στο επόμενο ματς να είμαστε κακοί, όπως έγινε με τον Πανιώνιο και την ΑΕΚ. Θέλουμε να είμαστε πολύ καλοί με κάθε αντίπαλο που αντιμετωπίζουμε".

Ερωτηθείς για την προσωπική του προσπάθεια στην αναμέτρηση με τους Γερμανούς, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής του Άρη είχε να πει: " Αυτό που έχω να κάνω εγώ, είναι να δουλεύω σκληρά και να κάνω το καλύτερο δυνατό όταν με επιλέγει ο προπονητής μου. Πρέπει να κάνω το ίδιο και στη συνέχεια, καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια.

Το σημαντικότερο είναι ότι έχω βρει ένα ρυθμό και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον κάθε παίκτη. Πρέπει ο κάθε ποδοσφαιριστής να έχει όσο μεγαλύτερη εμπιστοσύνη γίνεται στα πόδια του, όσο περνάει ο καιρός. Εγώ εύχομαι να έχω υγεία, πρώτα απ’ όλα και να προσφέρω τα μέγιστα στην ομάδα μου
" και κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν, συμπλήρωσε:

" Στον Άρη με έφερε πριν από δέκα χρόνια περίπου ο Γιάννης Μιχαλήτσος με τον κ. Σεμερτζίδη. Μάλιστα, από την τότε ομάδα μου, τον Άϊ Γιώργη, μου είχαν πει “αν δεν πας στον Άρη, δεν θα πας σε άλλη ομάδα".

Για τον διαιτητή της χθεσινής ευρωπαϊκής αναμέτρησης με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, τον Σουηδό Μάρτιν Ίνγκβαρσον, σημείωσε: "Οι διαιτητές στην Ευρώπη δεν κάνουν πολλά λάθη. Χθες ο διαιτητής άφηνε το παιχνίδι να εξελιχθεί και καταλάβαμε ότι έπρεπε να παίξουμε δυνατά, γιατί θα άφηνε την κάθε φάση να συνεχίζεται. Οι διαιτησίες, πάντως, στην Ευρώπη είναι άριστες".

Αναφορικά με το χειροκρότημα που απέσπασε ο ίδιος από τους οπαδούς του Άρη μετά από την λήξη της αναμέτρησης τόνισε: " Τους ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Αυτό το χειροκρότημα είναι πολύ μεγάλη δύναμη για μένα. Ο κόσμος μού δείχνει ότι με στηρίζει στα τόσα χρόνια που παίζω στον Άρη.

Είναι απλά όνειρο το να παίζεις στην ομάδα που αγαπάς. Ο καθένας έχει όνειρα και φιλοδοξίες. Ο στόχος μου είναι να τα δίνω όλα και να μείνω στο βασικό σχήμα της ομάδας
".

Στην τελική του δήλωση, ο Βανγκέλι αναφέρθηκε στον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (24/10, 20:30) λέγοντας: " Ο Ολυμπιακός δεν είχε ευρωπαϊκό ματς και είναι ξεκούραστος, Επομένως, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι πολύ σοβαρός σαν ομάδα και στην έδρα του έχει το απόλυτο. Εμείς θα ξεκουραστούμε όσο προλαβαίνουμε και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το ματς".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ