ΑΡΗΣ

Βανγκέλι: "Ήμασταν μια γροθιά"

Βανγκέλι: "Ήμασταν μια γροθιά"
INTIME SPORTS

Ένας εκ των κορυφαίων του Άρη στο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, Κρίστι Βανγκέλι, τόνισε πως όλη η ομάδα ήταν μια γροθιά γι' αυτό και ήρθε η σπουδαία επιτυχία.

Σε συνέντευξή του στον ΑΡΗΣ FM 92,8 ο διεθνής Αλβανός αμυντικός του Άρη, στάθηκε στην χθεσινή νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρεμιέρα του ομίλου του Europa League, στο γκολ του Χαβίτο, στην δική του απόδοση και όχι μόνο.

Ο αμυντικός του Άρη στην αρχή στάθηκε στη γεύση που του άφησε η νίκη επί τις Ατλέτικο Μαδρίτης λέγοντας: "Ήταν απίστευτος αγώνας με μία πολύ καλή ομάδα, την πιο φορμαρισμένη και πρώτη στο ισπανικό πρωτάθλημα, με πολύ καλούς παίκτες.

Είπαμε με τους συμπαίκτες μου να μη δείξουμε φόβο. Επιπλέον, είδαμε και την απίστευτη παρουσία του κόσμου. Έτσι, είπαμε να το διασκεδάσουμε, να τα δώσουμε όλα στο αγωνιστικό κομμάτι και τελικά πήραμε αυτό που δικαιωματικά μας άξιζε.

Από το πρώτο λεπτό έως και το τελευταίο λεπτό ήμασταν μια γροθιά και βοηθούσαμε ο ένας τον άλλον. Αυτό έφερε και την επιτυχία μας. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ακόμη και κάποιο λάθος να έκανε ένας παίκτης, αμέσως μετά το διόρθωνε ο επόμενος. Βοηθούσαμε ο ένας τον άλλον"
.

Για το καταπληκτικό γκολ του Φρανθίσκο Χαβίτο, ο Βανγκέλι σχολίασε: "Ήταν ένα απίστευτο γκολ, με μία τρομερή ενέργεια του Χαβίτο και, μάλιστα, με το αντίθετο πόδι του. Εκεί που πήγε η μπάλα, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο".

Για την προσωπική του απόδοση, τόνισε: "Σε οποιονδήποτε αγώνα κι αν παίζω, θέλω να δίνω πάντα το καλύτερο. Το να παίζεις με τον Φορλάν , δεν είναι κάτι που το συναντάς καθημερινά. Οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε άλλο επίπεδο και το να τους αντιμετωπίζεις σου δίνει κίνητρο. Είμαι υπερήφανος που παίζω σε αυτήν την ομάδα, υπερήφανος και για την επιτυχία μας.

Υπήρξαν δύσκολες στιγμές για μένα, αλλά δεν τα παράτησα. Τα έδωσα όλα στις προπονήσεις και ο προπονητής μού έδωσε την ευκαιρία. Εγώ την άρπαξα και θέλω και στη συνέχεια να συνεχίσω με τον ανάλογο τρόπο"
, και συνέχισε: "Έχω γεννηθεί μέσα στην ομάδα και είμαι πάνω από 10 χρόνια στον Άρη.

Όσα παιδιά έχουν παίξει στις ακαδημίες του Άρη, έχουν το όνειρο να βρεθούν στη μεγάλη ομάδα. Εγώ το πέτυχα και αυτό είναι ένα όνειρο ζωής. Δεν το έκρυψα και δεν θα το κρύψω ποτέ ότι είμαι οπαδούς του Άρη. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας"
.

Ερωτηθείς για το αν και φέτος θα βρεθεί στο Αλεξάνδρειο, προκειμένου να παρακολουθήσει αγώνες της ομάδας μπάσκετ του Άρη, απάντησε χαρακτηριστικά: "Μου αρέσει το μπάσκετ και είναι μοναδική η ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο. Φυσικά και φέτος θα πηγαίνω συχνά, ώστε να βλέπω την ομάδα να δουλεύει".

Για το πώς ένιωσε που ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αναφέρθηκε στην απόδοση του ίδιου με κολακευτικά σχόλια, σχολίασε: "Αυτό απλά μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση. Το να ακούς τέτοια λόγια από έναν άνθρωπο που ξέρει πολλά από ποδόσφαιρο σου δίνει μεγάλη κίνητρο για την συνέχεια. Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα".

Για την επόμενη μέρα του Άρη δήλωσε: "Νιώθουμε τις δυνατότητές μας, αλλά θέλουμε να κοιτάξουμε κάθε ματς χωριστά και στην Ευρώπη και στο Πρωτάθλημα. Ο Άρης έχει πολλούς αγώνες και πρέπει να είναι δυνατός για να κερδίζει, αλλά για να κάνουμε το άλμα στην Ευρώπη, πρέπει να το πιστέψουμε εμείς οι ίδιοι. Οι αντίπαλοί μας είναι πολύ καλές ομάδες.

Από χθες κιόλας με τους συμπαίκτες μου λέγαμε να ξεχάσουμε γρήγορα το παιχνίδι με την Ατλέτικο. Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος. Ο Πανιώνιος έχει μία ήττα και μία ισοπαλία, επομένως κι αυτός έχει κίνητρο για τη νίκη. Θα δουλέψουμε με το κεφάλι κάτω, για να πάρουμε το καλύτερο από αυτόν τον αγώνα"
.

Τέλος, ο Βανγκέλι για την προσωπική του πορεία συμπλήρωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που το ζω όλο. Το ξεκίνημα αυτό δεν το περίμενα ούτε εγώ. Βρέθηκα σε πολύ δύσκολη στιγμή πριν από λίγο καιρό. Δεν το έβαλα, όμως, κάτω και δικαιώθηκα. Δε θα μου άξιζε κάτι άλλο.

Χαίρομαι που είμαι στην ομάδα, θέλω να βοηθήσω από οποιοδήποτε πόστο και ανά πάσα στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και να του ζητήσω να είναι δίπλα στην ομάδα, όπως κάνει πάντα, γιατί τον χρειαζόμαστε για την δύσκολη συνέχεια"
.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ