ΑΡΗΣ

Βανγκέλι: "Να χαλάσουμε τα σχέδια Πανόπουλου"

Βανγκέλι: "Να χαλάσουμε τα σχέδια Πανόπουλου"
βανγκέλι

"Ο Πανόπουλος ζηλεύει τον κόσμο μας γι' αυτό δεν δίνει εισιτήρια", δήλωσε ο Βανγκελί που ζητά... εκδίκηση

Ο διεθνής Αλβανός αμυντικός σε συνέντευξή που παραχώρησε στο "ΑΡΗΣ FM 92,8", μίλησε για την επάνοδό του, τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, την συνέχεια της σεζόν, αλλά και τον αγώνα του Κυπέλλου με την Ξάνθη, σχολιάζοντας μάλιστα την απόφαση του Πανόπουλου να μην δώσει εισιτήρια στους "κιτρινόμαυρους".
Aναλυτικά τα όσα είπε:


Αναφερόμενος αρχικά στον πρόσφατο τραυματισμό του ο 24χρονος παίκτης είπε: "Η απουσία μου ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως μέσα από τις προπονήσεις επανήλθα σε κανονικούς ρυθμούς. Πάνω από όλα πρέπει σαν αθλητές να έχουμε υγεία και αυτό εύχομαι ολόψυχα για όλους".

Μιλώντας για το κλίμα στην ομάδα και την παρουσία του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στον Άρη ανέφερε: "Η δουλειά φαίνεται από τα αποτελέσματα στο γήπεδο. Έχουμε αλλάξει νοοτροπία και φιλοσοφία και δουλεύοντας σκληρά καθημερινά με τον κ. Κούπερ, έχουμε τη δυνατότητα να βελτιωνόμαστε ατομικά και συλλογικά. Ο κόουτς ζητάει το 100% από εμάς ακόμα και στις προπονήσεις. Δουλεύει με όλους το ίδιο και γι’ αυτό κρατάει όλους τους ποδοσφαιριστές σε εγρήγορση".

Σχετικά με τα επερχόμενα παιχνίδια με την Skoda Ξάνθη για το πρωτάθλημα της Super League και το Κύπελλο hellas online, ο 24χρονος αμυντικός τόνισε: "Ξεχνάμε ό,τι πετύχαμε έως τώρα, καθώς βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Στόχος μας είναι η νίκη την Κυριακή, όπως και στις 10 Φεβρουαρίου για να πάρουμε την πρόκριση. Το Κύπελλο είναι ο μεγάλος μας στόχος, οπότε πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να φτάσουμε ως το τέλος".

Όσον αφορά την απόφαση της διοίκησης της Ξάνθης να μην εκδώσει εισιτήρια για τον επερχόμενο αγώνα στα Πηγάδια, ο Βανγκέλι σημείωσε χαρακτηριστικά: "Είναι φανερό ότι ο κύριος Πανόπουλος ζηλεύει τον κόσμο του Άρη, τον φοβάται και δεν τον θέλει στο γήπεδο. Εμείς οφείλουμε να του χαλάσουμε τα “σχέδια”, όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν".



Τέλος, ο παίκτης του Άρη σχολίασε και τα όσα λέγονται για την εθνικότητα των ποδοσφαιριστών της ομάδας λέγοντας: "Δεν δέχομαι τον όρο “ξένος”, δεν έχει καμία σημασία από πού προέρχεται ο καθένας σε μια οικογένεια όπως είναι ο ΑΡΗΣ και η οποιαδήποτε ομάδα. Αυτό τονίστηκε και στο πρόσφατο Διεθνές Συνέδριο της Λέσχης και δίνω ξανά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία αυτή, η οποία είμαι σίγουρος ότι θα έχει και συνέχεια".







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ