ΑΡΗΣ

Βανγκέλι: "Τιμή το χειροκρότημα των οπαδών"

Βανγκέλι: "Τιμή το χειροκρότημα των οπαδών"
INTIME SPORTS

Ο διεθνής Αλβανός αμυντικός του Άρη, Κρίστι Βανγκέλι, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη δήλωσε συγκινημένος από την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο της ομάδας.

Αναφερόμενος δε στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες υπογράμμισε πως το παν είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Στην αρχική του τοποθέτηση στον ΑΡΗΣ FM 92,8 ο Βανγκέλι αναφέρθηκε στην ατυχία των τραυματισμένων συμπαικτών του, λέγοντας:

«Δυστυχώς στον Πρωταθλητισμό τα συναντάς αυτά. Υπάρχουν πολλές απουσίες και σίγουρα δεν είναι καλό για την ομάδα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό είπε: «Το παν είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Κερδίσαμε την Κέρκυρα στην περασμένη αγωνιστική αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα και να κατακτήσουμε πολλούς βαθμούς» για να συμπληρώσει τονίζοντας: «Πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι.

Δεν θεωρώ ότι είμαστε το φαβορί έναντι του Πανσερραϊκού. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ο αντίπαλος θέλει και αυτός τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης γιατί βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία. Θα προσπαθήσει πολύ με εμάς κι έτσι οφείλουμε να δείξουμε δυναμισμό».

Όσον αφορά την καλή αγωνιστική του απόδοση σημείωσε: «Εγώ προσπαθώ μέσα από τις προπονήσεις να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Αυτό το έχει καταλάβει ο προπονητής και μου δίνει ευκαιρίες. Επιθυμώ να συνεχίσω έτσι. Είναι τιμή για εμένα το χειροκρότημα του κόσμου. Οι οπαδοί μας βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας. Μας δίνουν τεράστια ώθηση στις εντός αλλά και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις».

Κλείνοντας σχολίασε την δήλωση του αρχηγού της ομάδας των Μεταναστών, Ηλία Σίμο, που μετέχει στο τουρνουά 6χ6 προς τιμήν του Αλέκου Αλεξιάδη υπό την διοργάνωση της Λέσχης Φίλων Άρη, υπογραμμίζοντας: «Θέλω να τον ευχαριστήσω πολύ για τα καλά του λόγια. Και μόνο το γεγονός ότι υποστηρίζει τον Άρη, τα λέει όλα. Ευχαριστώ πραγματικά για όλη αυτήν την αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ