STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βαρδινογιάννης: "Ατυχής δήλωση"

Βαρδινογιάννης: "Ατυχής δήλωση"
Βαρδινογιαννης

"Αιχμές" για τη διαιτησία ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό άφησε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης

Η διαιτησία είναι ένα θέμα που "καίει" την Super League με αποτέλεσμα οι συζητήσεις με την ΕΠΟ να είναι διαδοχικές προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή τομή" και να μείνουν ικανοποιημένες οι δυο πλευρές. Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, όταν ζητήθηκε απο τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Σωκράτη Κόκκαλη απάντησε: "Αυτό που εύχομαι είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να μη γίνει πρωταγωνιστής, ο γνωστός πρωταγωνιστής που είναι κάθε Κυριακή. Ο κ. Κόκκαλης εξήγησε ο ίδιος πως ήταν λίγο ατυχής η δήλωσή του".

Π. Κόκκαλης: "Υπάρχει κοινή θέληση"
Ο Πέτρος Κόκκαλης απο την πλευρά του δήλωσε οτι υπάρχει κοινή θέληση να προχωρήσουν τα θέματα, ενώ για το ντέρμπι των "αιωνίων" εύχήθηκε να νικήσει ο καλύτερος: "Υπάρχει κοινή θέληση να προχωρήσουμε τα θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ανάγκη να βελτιωθούμε όλοι, καθώς τοπρωτάθλημα συνεχίζεται και είναι κρίσιμο γι' αρκετές ομάδες, οπότε οι διαιτητές θα πρέπει να έχουν το μυαλό τους στους αγώνες.

Όσο για το ντέρμπι, εύχομαι να γίνει καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθούν οι νέοι οπαδοί και να νικήσει ο καλύτερος και πιο τυχερός. Μην ξεχνάμε οτι είναι το κλασικό ντέρμπι του πρωταθλήματος".

Γκαγκάτσης: "Δεν παραχωρείται η διαιτησία"

Κατά την διάρκεια της συνάντησης των δυο πλευρών, η νέα διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος κατέθεσε ένα νέο πλάνο ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με αυτό θα υπάρχει μια τριμελής επιτροπή, όπου ο πρόεδρος θα έχει τυπικές αρμοδιότητες, καθώς την επιλογή των διαιτητών και τον ορισμό θα τον κάνει ο εκπρόσωπος της Super League που θα είναι πρώην διαιτητής και θα έχει την καθολική αποδοχή των ομάδων.

Βεβαίως, αυτό ζητάει η Super League αλλά η ΕΠΟ δεν φαίνεται διατεθειμένη να παραχωρήσει αυτές τις αρμοδιότητες, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και απο τις δηλώσεις του Βασίλη Γκαγκάτση, που είπε ορθά-κοφτά οτι η διαιτησία δεν παραχωρείται στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

"Οι συναντήσεις είναι συνεχόμενες απο την έναρξη της νέας δομής του ποδοσφαίρου και η διαιτησία δεν θα μπορούσε να μην είναι στην αφού απασχολεί όλες τις ομάδες, όπως μας προβληματίζει και η κακή πορεία των συλλόγων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δεν θέλω να σχολιάσω το μοντέλο που πρότεινε η Super League, καθώς υπάρχει Διοικητικό Συμβούλιο όπου θα συζητηθεί διεξοδικά το συγκεκριμένο θέμα. Πάντως δεν παραχωρείται η διαιτησία απο την ΕΠΟ. Θα υπάρχουν διαβουλεύσεις για να βρεθεί ένα κοινό πλαίσιο που θα βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει η διάθεση και απο τις δυο πλευρές, οπότε πιστεύω να βρεθεί κοινή συνισταμένη" δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας.












TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ