ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βαρδινογιάννης: "Εγώ προκαλούμαι όταν βγάζει το Νίνη"

Βαρδινογιάννης: "Εγώ προκαλούμαι όταν βγάζει το Νίνη"
Βαρδινογιάννης

Αιχμές "Καπετάνιου" για μερικές αποφάσεις του Χενκ Τεν Κάτε. Πατέρας: "Η φανέλα του ΠΑΟ είνα βαριά"

Με αιχμές για τις επιλογές του Τεν Κάτε στο ματς με τους "κυανέρυθρους" τοποθετήθηκε σε "πηγαδάκι" ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, λέγοντας: " Εγώ προκαλούμαι όταν βγάζει το Νίνη χωρίς λόγο. Ηταν ο καλύτερος παίκτης. Γιατί δεν έπαιξε ο Λέτο σήμερα; Είναι λάθος οι αποδοκιμασίες πριν τελειώσει το παιχνίδι", είπε μεταξύ άλλων ο "Καπετάνιος".

Πατέρας: "Η φανέλα του ΠΑΟ είνα βαριά"

Πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του εξέδρασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αποχωρώντας από το ΟΑΚΑ. Ο Νικόλας Πατέρας αρχικά μίλησε για την εικόνα των "πράσινων" που δεν έπεισαν λέγοντας:

" Η ομάδα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και το θέαμα που παρουσιάσαμε στους φιλάθλους ήταν χαμηλό. Είναι θέμα προπονητή και παικτών να τα βρουν. Ελπίζω να δούμε καλύτερο θέαμα στη συνέχεια. Δεν φοβήθηκα μην… στραβώσει το ματς, απλώς απογοητεύτηκα από το θέαμα"

Για τα συνθήματα υπέρ του Χενκ Τεν Κάτε πριν την έναρξη του αγώνα, υποστήριξε: " Δεν παίζει ο προπονητής μπάλα. Παίζουν οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει οι παίκτες να καταλάβουν ότι η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι βαριά και ότι ο κόσμος και η διοίκηση έχουν απαιτήσεις."

Δάρλας: "Κανείς δεν έχει κερδίσει θέση σε 11αδα"

Για την ποιότητα που υπάρχει στην ομάδα, την κακή εμφάνιση με τον Πανιώνιο αλλά και τις επιλογές του Τεν Κάτε με βάση την εικόνα κάθε παίκτη, μίλησε ο Φίλιππος Δάρλας.

" Μετά το 2-0 δε δώσαμε ούτε το 50% και σε αυτό φταίει εμείς οι ποδοσφαιριστές και κανένας άλλος. Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι διαφορετικό δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Όλα τα παιδιά θα δώσουμε το καλύτερο για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Έχουμε καλή ομάδα και αφού το πιστεύουμε θα πάμε καλά.

Κανείς δεν έχει κερδίσει θέση στις 11άδα και κανείς δεν είναι σίγουρος. Προσπαθώ και δίνω τα πάντα στις προπονήσεις. Ο προπονητής βλέπει, κρίνει και ο καλύτερος παίζει".

Σισέ: "Ετσι δεν παίρνουμε το πρωτάθλημα"

Αμέσως με την λήξη του νικηφόρου (2-1) ματς με τον Πανιώνιο, ο "χρυσός" σκόρερ των "πράσινων" Τζιμπρίλ Σισέ τόνισε στην κάμερα του συνδρομικού καναλιού:


" Αν αγωνιστούμε έτσι και στη συνέχεια, όπως παίξαμε σήμερα, δεν πρόκειται να είμαστε πρωταθλητές. Πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο στη συνέχεια, για να έρθουν οι επιτυχίες. Είμαστε πολύ τυχεροί που νικήσαμε σήμερα και είναι το μοναδικό που θα πρέπει να κρατήσουμε απ’ αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι αυτή είναι μια από τις χειρότερες εμφανίσεις μας φέτος. Τα δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο μας έκαναν να είμαστε υπεραισιόδοξοι και αυτό δε μας έκανε καλό. Κανένας ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δε θέλει να παίζουμε έτσι και ήταν μια λάθος συμπεριφορά. Βέβαια υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Είμαστε τυχεροί που κερδίσαμε και τώρα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το κακό παιχνίδι με τον Πανιώνιο"

Αργότερα ο Γάλλος άσος μίλησε αποχωρώντας και πάλι στα ΜΜΕ τονίζοντας: " Νικήσαμε σε ένα τρελό παιχνίδι. Βάλαμε δύο γκολ γρήγορα και μετά για μία και περισσότερη ώρα δεν παίξαμε καλά. Όσο για μένα, τα πράγματα πήγαν καλά έβαλα δύο γκολ, αλλά το θέμα είναι ότι η ομάδα δεν πήγε καλά. Έχω ξεκινήσει να παίζω καλύτερα απ' ότι στην αρχή και είμαι χαρούμενος γι' αυτό, αλλά θέλω να είμαστε ειλικρινείς και δεν είμαστε χαρούμενοι για την εμφάνιση.

Ίσως να θεωρήσαμε ότι μετά το 2ο γκολ όλα τελείωσαν. Παίζαμε 11 εναντίον 10 και είχαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση απ' όσο έπρεπε. Νομίζαμε ότι το ματς είχε τελειώσει. Ο Πανιώνιος μας προβλημάτισε πέτυχε ένα γκολ. Πρέπει να το σκεφτούμε αυτό που έγινε και ίσως να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Ήταν μία εμφάνιση που δεν πρέπει να επαναλάβουμε. Έχουμε πολύ καλύτερη ποιότητα από αυτή που δείξαμε".

Σε ερώτηση σχετικά με τις αποδοκιμασίες από τον κόσμο, ο Γάλλος επιθετικός, δήλωσε:

" Καταλαβαίνω τον κόσμο, έρχονται κάθε βδομάδα για να μας βλέπουνε να νικάμε και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Με τον τρόπο που παίξαμε καταλαβαίνω γιατί μερικοί από αυτούς δεν είναι χαρούμενοι.

Είναι φυσιολογικό αυτό, ξοδεύουν πολλά χρήματα για να έρθουν στο γήπεδο και καταλαβαίνω γιατί πηγαίνουν δυσαρεστημένοι στο σπίτι τους. Ευτυχώς για μας, νικήσαμε. Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την κατάσταση της εικόνας".

Λίγο μετά, ο Σισέ ερωτώμενος για το αν το πρωτάθλημα θα κριθεί στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, επειδή αυτές οι δύο ομάδες έχουν ξεφύγει στη βαθμολογία, είπε:

" Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες στο πρωτάθλημα και όλες τους αυτό που θέλουν είναι να κερδίζουν εμάς και τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι μέχρι το τέλος δεν θα έχει κριθεί τίποτα. Είναι πολύ σημαντικά τα παιχνίδια που θα δώσουμε με τον Ολυμπιακό. Πραγματικά μιλάμε για ένα πολύ συναρπαστικό πρωτάθλημα".


Κουμορτζί: "Δεν θέλω να πω κάτι για τον διαιτητή"

Δυσαρεστημένος από το τελικό σκορ και χωρίς να σχολιάσει την διαιτησία αποχώρησε από το ΟΑΚΑ, ένας από τους παίκτες του Πανιωνίου, ο Μπερνάρ Κουμορτζί.
" Τα πρώτα δέκα λεπτά είναι αστεία. Δεχτήκαμε δυο γκολ και μείναμε με δέκα παίκτες. Μετά από αυτό ελέγξαμε το ρυθμό. Δε θέλω να πω κάτι για το διαιτητή, αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω αν είναι οφσάιντ το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού. Νομίζω ότι έπρεπε να πάρουμε κάτι καλύτερο"










































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ