ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βαρδινογιάννης για Τεν Κάτε και η ανακοίνωση Βωβού

Βαρδινογιάννης για Τεν Κάτε και η ανακοίνωση Βωβού
βαρδινογιαννης

Θέμα Τεν Κάτε θέτει ο Βαρδινογιάννης στο ΔΣ της Πέμπτης. Μπλοκάρει το γήπεδο ο Βωβός!

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Παναθηναϊκός-Λάρισα την περασμένη Τετάρτη, ο "καπετάνιος" γνωστοποίησε στην κουβέντα που είχε με τον Δομάζο, την πρόθεση της πλευράς Βαρδινογιάννη να τεθεί θέμα Τεν Κάτε στο διοικητικό συμβούλιο, ζητώντας την αποχώρηση του Ολλανδού από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης εμφανίστηκε καθυσηχαστικός όσον αφορά την πιθανότητα διάσπασης, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο όσο η οικογένεια Βαρδινογιάννη κατέχει το 60% των μετοχών.

Βωβός: "Σταματήστε τα έργα"

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Μπάμπης Βωβός ζητάει την μη χορήγηση αδείας εκσκαφών, αντιστηρίξεων και λοιπών οικοδομικών εργασιών για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, πριν την οριστική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Η ανακοίνωση αναφέρει:

" Η διοίκηση της "Μπάμπης Βωβός – Διεθνής Τεχνική Α.Ε." απέστειλε προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. εξώδικη δήλωσή της, με την οποία, επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματός της, τις καλεί να μην προχωρήσουν στην χορήγηση αδείας εκσκαφών, αντιστηρίξεων και λοιπών οικοδομικών εργασιών για το γήπεδο του Παναθηναϊκού προ της εκδόσεως της οριστικής αποφάσεως του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία θα κρίνεται επιτρεπτή η κατασκευή εμπορικού κέντρου, βάσει των διατάξεων του άρθρου 12, παρ. 2β, του Ν. 3481/2006, δηλαδή με συντελεστή δομήσεως 1,6 και εμπορικές χρήσεις".

Εκτός αποστολής ο Γκούμας

Εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Λάρισα έμεινε ο Γιάννης Γκούμας. Η απόφαση του Τεν Κάτε να αφήσει εκτός αποστολής τον αμυντικό του Παναθηναϊκού προκαλεί έκπληξη, καθώς δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Τη θέση του Γκούμα στην αποστολή πήρε ο νεαρός Βλάχος, ενώ εκτός μάχης έμειναν και οι τιμωρημένοι Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, καθώς και οι τραυματίες Νίνης, Ίβανσιτς, Νίλσον και Λεοντίου.










TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ