ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βαρδινογιάννης: "Σε άλλη χώρα για το γήπεδο"

Βαρδινογιάννης: "Σε άλλη χώρα για το γήπεδο"
Βαρδινογιαννης

Καυστικός ο Γ. Βαρδινογιάννης στο περιθώριο της συνεδρίασης της Σούπερ Λίγκα. "Το μόνο εναλλακτικό σχέδιο για το γήπεδο είναι να αλλάξουμε... χώρα". Πρόταση για Ζόνεφελντ

Οι τελευταίες φημολογίες θέλουν το ΣτΕ να αποφασίζει την καθυστέρηση του των έργων όσον αφορά την ανέργεση του νέου γηπέδου, ωστόσο οριστική (σ.σ. επίσημη) απόφαση προς το παρόν δεν υπάρχει. Ο Βαρδινογιάννης σχολίασε με νόημα ότι "... θα πρέπει να αλλάξουμε χώρα προκειμένου να φτιάξουμε νέο γήπεδο", ενώ παράλληλα διέψευσε την ύπαρξη εναλλακτικού σχεδίου.

" Καταρχήν περιμένουμε όλοι την απόφαση. Δε ξέρω τι γίνεται με το θέμα, επειδή εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα περιμένουμε την απόφαση. Το γήπεδο του Παναθηναϊκού εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο ανάπλασης του Βοτανικού και της Λεωφόρου, βάση ενός νόμου που ψηφίστηκε από την ελληνική Βουλή πριν από κάποια χρόνια.


Αυτός ο νόμος συνδέεται με προηγούμενους νόμους και πιστεύω ότι ήταν στη σωστή βάση για να γίνει κάτι πιο νόμιμο και για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, για την Αθήνα και γενικότερα για το καλό και το συμφέρον όλων μας", τόνισε ο Τζίγγερ.

" Είναι πολύ περίεργο γιατί κάτι στο πλαίσιο του νόμου αυτή τη στιγμή έχει κολλήσει. Κι αν κολλήσει, να ξέρουμε εφόσον βγει το σκεπτικό αυτής της απόφασης.

Ό,τι και να πούμε είναι ξεκάθαρο ότι είναι αλληλένδετο το πρότζεκτ του Βοτανικού, δηλαδή το γήπεδό μας, το δημαρχείο, το εμπορικό κέντρο του Βωβού, το αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού και η ανάπλαση της Λεωφόρου. Αυτά είναι αλληλένδετα, άρα οποιαδήποτε αρνητική απόφαση για τον Βωβό, αυτομάτως επηρεάζει και τα υπόλοιπα.

Το μόνο εναλλακτικό σχέδιο είναι να αλλάξουμε χώρα, όπου εκεί τα πράγματα δουλεύουν με κάθε σχήμα και μπορείς να προγραμματίσεις, να επενδύσεις χρήματα και να στηριχθείς σε κάποιους νόμους ενός λειτουργικού και εύρυθμου κράτους. Δεν σκεφτόμαστε εναλλακτικό πλάνο.

Έχουμε επικεντρωθεί στον Παναθηναϊκό εδώ και χρόνια σε ένα δύσκολο εγχείρημα το οποίο είχε ξεκινήσει με πάρα πολλά εμπόδια.

Ήταν μία πάρα πολύ ωραία σκέψη, έγινε νομοθετικό πλαίσιο που μας έδωσε τη δυνατότητα να την υλοποιήσουμε και στην τελευταία φάση της προκύπτουν κάποια εμπόδια τα οποία δεν γνωρίζουμε που ξεκίνησαν και για ποιους λόγους υπάρχουν", κατέληξε ο μεγαλομέτοχος της "πράσινης" ΠΑΕ.

Ν. Κακλαμάνης:"Unfair όσοι διαρρέουν αποφάσεις"

Σε εκδήλωση του ΟΠΑΠ για χρηματοδότηση σε παιδικές χαρές της Αθήνας παραβρέθηκε ο δήμαρχος της πόλης Νικήτας Κακλαμάνης. Στις ερωτήσεις που του υπέβαλαν μετά το τέλος του γεγονότος ήταν και για το γηπεδικό του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο να απαντάει αφήνοντας αιχμές κατά του Συμβουλίου Επικρατείας.

" Όλα αυτά που κυκλοφορούν είναι φήμες η κυβέρνηση ο δήμος και η ΠΑΕ θα τοποθετηθούμε όταν δούμε την τελική απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας. Είναι unfair αν η διαρροή της απόφασης έχει γίνει από πηγές του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Είναι άσχημο κάποιοι να καθυστερούν αυτό που είναι να γίνει για το συμφέρον της πόλης

".

Π. Γιαννακόπουλος: "Συντομότερο δυνατό γήπεδο"

To συντομότερο δυνατόν επιθυμεί ο Παύλος Γιαννακόπουλος να κατασκευαστεί το γήπεδο στο Βοτανικό. Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" αναφέρθηκε στην απόφαση του ΣτΕ για την καθυστέρηση των έργων, τονίζοντας:

" Αν δεν υπάρχει απόφαση, δεν μπορούμε να προδικάσουμε τι θα γίνει. Μπορεί η απόφαση να είναι θετική, μπορεί αρνητική. Χωρίς να έχουμε μία οριστική απόφαση δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αποκτήσει το αθλητικό του κέντρο.

Γίνονται ενέργειες και σαν μεγάλο σωματείο ο Παναθηναϊκός ενεργεί πάντα βάσει των νόμων και των κείμενων διατάξεων. Θα είναι μεγάλη χαρά για τον κόσμο του Παναθηναϊκού και για μένα προσωπικά να δούμε το σύλλογο να αποκτά το αθλητικό του κέντρο.

Όλοι οι Παναθηναϊκοί, μηδενός εξαιρουμένου, θέλουμε να το δούμε το συντομότερο δυνατόν. Αυτή τη στιγμή και μέχρι να εκδοθεί η απόφαση δεν μπορούμε να κάνουμε εικασίες.

Μόλις έχουμε την απόφαση, θα καθίσουμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι για το καλό του Παναθηναϊκού και θα αποφασίσουμε για το καλύτερο δυνατό.

Έχω μία ιστορία 38 χρόνων στον Παναθηναϊκό κι επιθυμώ διακαώς, όπως και όλοι όσοι αγαπούν το σύλλογο να αποκτά το αθλητικό του κέντρο"







, δήλωσε ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Πρόταση σε Αϊντχόφεν για Ζόνεφελντ

Μετά την υπόθεση του Νταβίντ και την ευτυχή κατάληξη του δείχνει να βαδίζει, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, φέρεται να έβαλαν μπροστά και να "κλείσουν" άλλη μια μεταγραφική εκκρεμότητα.

Συγκεκριμένα, οι "πράσινοι" πραγματοποίησαν επίσημη πρόταση στην Αϊντχόφεν για την απόκτηση του Μάικ Ζόνεφελντ, με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι και με την προοπτική αγοράς στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να πάρει περίπου 250.000 ευρώ και η PSV περίπου 200.000 για τον δανεισμό του παίκτη, που γνωρίζει ο Τεν Κάτε και μεσολάβησε αρκετά για να στεφθεί με επιτυχία το όλο θέμα.
































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ