ΠΑΟΚ

Βαριά ήττα από Μπράουνσβαϊκ

Βαριά ήττα από Μπράουνσβαϊκ
Ηλιάδης

Βαριά ήττα με 7-0 γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο του φιλικό επί γερμανικού εδάφους από την Μπράουνσβαϊκ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφθασε χθες το βράδυ στο Ανόβερο με πτήση τσάρτερ, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από φιλάθλους της ομάδας, όμως για σήμερα στις 15:00 ο Γιώργος Παράσχος είχε προγραμματίσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι επί γερμανικού εδάφους, με το καλημέρα της έναρξης του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, με αντίπαλο την Μπράουνσβαϊκ.
Το φιλικό έγινε στην έδρα της Μπράουνσβαϊκ μπροστά σε 10.000 φιλάθλους της εκ των οποίων 500 του ΠΑΟΚ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης όμως να γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 7-0. Σκορ συντριβής για το σύνολο του Γιώργου Παράσχου που έδειξε ότι θέλει πολύ δουλειά και μοναδική του δικαιολογία ήταν η κούραση από το χθεσινοβραδινό ταξίδι από την Θεσσαλονίκη στην Γερμανία.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Μπράουνσβαϊκ προηγήθηκε μόλις στο 6΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κροάτη Ρίστιτς περίπου 5-6 μέτρα έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Φερνάντεζ κάνοντας το 1-0.

Η πρώτη ευκαιρία του ΠΑΟΚ ήρθε στο 20΄ όταν η μπάλα το δυνατό σουτ του Αραμπατζή έξω από την περιοχή των Γερμανών το απέκρουσε ο Φέιζιχ.

Στο 33΄ όμως ήρθε το 2-0 για την Μπραουσβάικ όταν μετά από κόρνερ του Φουχς την ολιγωρία της άμυνας του ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε ο Χόρατσεκ, ενώ στο 43΄ ακυρώθηκε σωστά γκολ του ΠΑΟΚ μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Γκονζάλες αφού Βρύζας και Γεωργιάδης ήταν σε θέση οφ-σάιντ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως, στο 44΄, η Μπράουνσβαϊκ εκμεταλλεύτηκε και πάλι το κενό στην άμυνα του ΠΑΟΚ και με τον Μπάνεμπεργκ έκανε τη φορά αυτή το 3-0, σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.

Η Μπράουνσβαϊκ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και μόλις στο 52' με πέναλτι ο Ρίστιτς έκανε το 4-0 κερδίζοντας τον Κυριακίδη.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να γίνει απειλητικός στο 75' όταν μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Βαγγελή ο νεαρός Αθανασιάδης έπιασε μία γυριστή κεφαλιά όμως στάθηκε άτυχος καθώς η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Το τελευταίο πεντάλεπτο όμως έμελλε να ήταν ένα εφιαλτικό διάστημα για τον ΠΑΟΚ. Στο 85' η Μπράουνσβαϊκ με τον Βασχάουζεν με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή του «Δικεφάλου» έκανε το 5-0, στο 89΄ ο Χεν με κοντινή κεφαλιά αφού η μπάλα είχε βρει το δοκάρι από το δυνατό σουτ του Φουχς διαμόρφωσε το 6-0 για να γίνει ακριβώς στο 90΄ το τελικό 7-0 από απευθείας σουτ του Πέτερς.

Μπράουνσβαϊγκ: Φέιζιχ, Γκούντελαχ, Χόρατσεκ, Βελάνγκε (74' Σέμπρι), Ντόγκαν (84' Χεν), Ντάνεμπεργκ (65' Βασχάουζεν), Κόιτκα (46' Μπ. Φουχς), Λ. Φουχς, Ρέιτσελ, Ρίστιτς (65' Χάουφ), Ροντρίγκεζ.

ΠΑΟΚ: Φερνάντεζ, Αραμπατζής, Χαραλάμπους, Μελίσσης, Χριστοδουλόπουλος, Γεωργιάδης, Βρύζας, Ορφανός, Γκονζάλες, Μουμίν, Αλαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Κυριακίδης, Δελίμπασης, Σνάουτσνερ, Μπαλάφας, Μαλεζάς, Ηλιάδης, Βαγγελής, Μπαϊάνο, Κωνσταντινίδης, Χριστοδουλόπουλος (70' Πεχλιβάνης), Αθανασιάδης.




















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ