CHAMPIONS LEAGUE

Βαθμός-πρωτιά για "Γιούβε", 2η η Ρεάλ

Βαθμός-πρωτιά για "Γιούβε", 2η η Ρεάλ
ραούλ

Η Γιουβέντους πήρε τον βαθμό που ήθελε για την 1η θέση (0-0), 3-0 η Ρεάλ την Ζενίτ στο ντεμπούτο του Ράμος (videos)

Η "βασίλισσα", για την οποία έκανε ντεμπούτο με νίκη ο Χουάντε Ράμος στον πάγκο της, ισοβάθμησε με τους Ιταλούς, όμως οι τελευταίοι έχουν το πλεονέκτημα από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις.
Ρεάλ Μαδρίτης - Ζενίτ Αγ. Πετρ. 3-0

Ο Ραούλ πέτυχε δύο από τα τρία τέρματα της Ρεάλ και έτσι έφτασε τα 66 τέρματα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και προσπέρασε τον Φιλίπο Ιντσάγκι που έχει 65.

Ο Ισπανός στράικερ άνοιξε το σκορ κόντρα στην Ζενίτ στο 25' έπειτα από το λάθος του Μαλαφέεφ, ενώ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 57', αφού ο Ρόμπεν είχε διπλασιάσε τα γκολ των "μερένγκες" στο 50'.

ΡΕΑΛ: Ντούντεκ, Σαλγκάδο, Ράμος, Καναβάρο, Μαρσέλο, Γκάγκο, Γκούτι (52' Χάβι Γκαρσία), Φαν Ντερ Φάαρτ (47' Μέτσελντερ), Ρόμπεν, Ραούλ (61' Σαβιόλα), Ιγκουαΐν.
ΖΕΝΙΤ: Μαλαφέεφ, Ανιουκόφ, Λόμπερτς (76' Γκομίνγκεζ), Κρίζανατς, Σιρλ, Τίμοστσουκ, Ντενίσοφ, Ζιριάνοφ, Ντάνι, Αρσάβιν (47' Φαϊζούλιν), Πογκρέμπνιακ (72' Φατίχ Τεκέ).

Γιουβέντους - ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ 0-0

Η Γιουβέντους πήρε απλά αυτό που ήθελε, όμως έφτασε κοντά και στην νίκη, καθώς ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ το πέναλτι που εκτέλεσε στο 52'.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μάνινγκερ, Γκριγκέρα, Λεγκροτάλιε, Μέλμπεργκ, Μολινάρο, Τζανέτι, Νέντβεντ (92' Καστίλια), Μαρκιόνι, Ντε Σέλιε, Τζιοβίνκο (87' Εσπόζιτο), Αμάουρι (57' Ντελ Πιέρο).
ΜΠΑΤΕ: Βερέμκο, Κάγκους, Καζάντζεφ, Σοσνόφσκι, Γιούρεβιτς, Σιβάκοφ, Λιχτάροβιτς, Κρίβετς (89' Ερμάκοβιτς), Στάσεβιτς (61' Νεκάιτσικ), Μπλίζνιουκ, Ροντιόνοφ.

Η τελική βαθμολογία

Θέση Ομάδα Αγώνες Βαθμοί
1. Γιουβέντους 6 12
2. Ρεάλ Μαδρίτης 6 12
3. Ζενίτ Αγ. Πετρ. 6 5
4. ΜΠΑΤΕ Μπ. 6 3


Ρεάλ Μαδρίτης - Ζενίτ 3-0



Γιουβέντους - ΜΠΑΤΕ 0-0


























TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ