ΙΩΝΙΚΟΣ

Βαζάκας: "Έχουν αλλάξει πολλά"

Βαζάκας: "Έχουν αλλάξει πολλά"
Βαζάκας

Με την προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωί, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού ενόψει του αγώνα με την Καλλιθέα

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής του Ιωνικού, Γιώργος Βαζάκας, ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς και οι οποίοι είναι οι Μπαρτζώκας, Λουκινί (τερματοφύλακες), Πουλόπουλος, Ζωγραφάκης, Φαμπίνιο, Μακόρ, Προχορένκοφς, Μελαμπιανάκης, Γιόνδης, Βουρεξάκης, Γκούτμαν, Ουκάρ, Κιμπικούλα, Ξενίδης, Τόσκας, Γκρανέρο, Σίμος και Νατσούρας.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Γκόγκας, Κοτίτσας, Παβιό και Ηλιόπουλος, ενώ σε σχέση με το προηγούμενο ματς, έμεινε εκτός ο Σαχινίδης τη θέση του οποίου πήρε ο νεαρός Γιόνδης, που συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή και στη θέση του Ηλιόπουλου μπήκε ο Σίμος.

Ο Γιώργος Βαζάκας, δούλεψε και σήμερα πάνω στην τακτική και εξέφρασε την ικανοποίησή του, γιατί οι παίκτες του αρχίζουν να προσαρμόζονται όλο και περισσότερο στον δικό του τρόπο σκέψης και δουλειάς.

" Κάθε ημέρα που περνάει είναι κέρδος για την ομάδα και είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια. Βέβαια δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά πρέπει να επισημάνω την προσαρμοστικότητα, τη διάθεση και τη θέληση που δείχνουν όλα τα παιδιά. Βρισκόμαστε μόνο 10 ημέρες μαζί, αλλά ήδη έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα, στη νοοτροπία, την πειθαρχία και το κλίμα στα αποδυτήρια, ενώ πάμε από το καλό στο καλύτερο όσον αφορά στην αγωνιστική λειτουργία και τον τρόπο σκέψης μέσα στο γήπεδο.

Ωστόσο, θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά, γιατί από τη μια στιγμή στην άλλη δεν μπορεί να αλλάξει μια κατάσταση που επικρατούσε εδώ και ένα χρόνο στην ομάδα. Η κατάσταση αυτή δεν είναι αποτέλεσμα των δύο-τριών τελευταίων μηνών, αλλά είχε αρχίσει να διαμορφώνεται από την αρχή της περασμένης περιόδου, στο πρωτάθλημα της Super League.

Καλώ τους φιλάθλους του Ιωνικού να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, αύριο στην Καλλιθέα και κάθε αγωνιστική σε κάθε γήπεδο, να ενισχύουν τις προσπάθειες των παικτών και να μας βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις. Με τη δική τους βοήθεια μπορούμε να πετύχουμε πολλά



", τόνισε ο προπονητής του Ιωνικού.




TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ