ΤΡΙΚΑΛΑ

Βαζάκας και επίσημα

Βαζάκας και επίσημα
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του Γιώργου Βαζάκα στον πάγκο της ομάδας

Ο Γιώργος Βαζάκας είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός των Τρικάλων, καθώς η πρόσληψή του ανακοινώθηκε από την "κυανέρυθρη" ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση για τον έμπειρο τεχνικό ο οποίος επιστρέφει στον ΑΟΤ μετά από ένα χρόνο, αναφέρει: " Η ΠΑΕ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τεχνικό Γιώργο Βαζάκα. Ο 50χρόνος(1/6/1960) τεχνικός σαν ποδοσφαιριστής έπαιξε στον Πυρσό Γρεβενών, στον Πιερικό και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών και η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 1994 από τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Εν συνεχεία κάθισε στον πάγκο πολλών ομάδων όπως η Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Τύρναβος, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Απόλλωνας Αθηνών, η Χαλκηδόνα, ο Εθνικός Αστέρας, η Κέρκυρα, ο Ποσειδώνας Νέων Πόρων, ο Πανιώνιος, το Αιγάλεω, η Καλλιθέα, ο Πιερικός, ο Ιωνικός, ο Φωστήρας, η Καλαμάτα, τα Τρίκαλα και η Ηλιούπολη
".

Ο Γιώργος Βαζάκας στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως: " Μια κουβέντα θα πω. Γύρισα εκεί που ήθελα. Αυτό με εκφράζει, αυτός ο κόσμος με εκφράζει, αυτή η ομάδα με εκφράζει για αυτό και ήρθα. Θα γνωρίσω το υλικό και μετά θα μιλήσουμε για τον στόχο που θα έχει η ομάδα. Δε λέμε τίποτα άλλο προς το παρόν".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ