ΙΩΝΙΚΟΣ

Βαζάκας: "Νίκη με Σέρρες"

Βαζάκας: "Νίκη με Σέρρες"
Βαζάκας

Με προπόνηση εντατικής μορφής, που έγινε σήμερα το απόγευμα, συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού, ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό

Για το ματς αυτό, ο Γιώργος Βαζάκας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γκόγκα, Παβιό, Κοτίτσα και Κιμπικούλα, οι οποίοι είναι τραυματίες. Ωστόσο οι Γκόγκας και Παβιό, που σήμερα έκαναν ατομικό πρόγραμμα, βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους και από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπουν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Πολύ καλά πηγαίνει και η αποθεραπεία του Κιμπικούλα, αλλά θα χρειαστεί τουλάχιστον άλλη μια εβδομάδα για να αρχίσει προπονήσεις.
Στη σημερινή προπόνηση, δεν πήραν μέρος για προληπτικούς, κυρίως λόγους, και οι Νατσούρας, Ζωγραφάκης, οι οποίοι γυμνάστηκαν μόνοι τους, αλλά θεωρείται βέβαιο πως θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους για τον αγώνα με την ομάδα των Σερρών.

Αναφερόμενος στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ο Γιώργος Βαζάκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: " Σεβόμαστε τον Πανσερραϊκό, όπως άλλωστε όλες τις ομάδες, αλλά για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα την Κυριακή πέρα από τη νίκη. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με σοβαρότητα, πειθαρχία και αυτοπεποίθηση και είμαι σίγουρος πως όσο περνάει ο καιρός ο Ιωνικός θα βελτιώνεται όλο και πιο πολύ. Μοναδικός στόχος του Ιωνικού είναι ο πρωταθλητισμός και για να πετύχει αυτόν τον στόχο θα πρέπει να κερδίζει όλα τα ματς. Κάναμε αρχή την περασμένη εβδομάδα στην Καλλιθέα και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, βελτιώνοντας συνεχώς την απόδοσή μας. Επαναλαμβάνω ότι για μας η νίκη στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό είναι μονόδρομος".





TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ