ΤΡΙΚΑΛΑ

Βαζάκας: "Οι αποφάσεις παίρνονται στα γραφεία"

Βαζάκας: "Οι αποφάσεις παίρνονται στα γραφεία"
INTIME SPORTS

Εξοργισμένος είναι τις τελευταίες ημέρες ο προπονητής των Τρικάλων, Γιώργος Βαζάκας σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "δείξαμε μέσα στο γήπεδο τι αξίζουμε αλλά δυστυχώς οι αποφάσεις παίρνονται στα γραφεία"

Στην αναμονή είναι η ομάδα των Τρικάλων όσον αφορά την αίτηση επανεξέτασης του φακέλου αδειοδότησης που έχει καταθέσει στην ΕΠΟ, κάτι που έχει εξοργίσει τους ανθρώπους του συλλόγου.

Μάλιστα, ο τεχνικός του ΑΟΤ, Γιώργος Βαζάκας μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ήταν εξοργισμένος τονίζοντας πως " δείξαμε μέσα στο γήπεδο τι αξίζουμε αλλά δυστυχώς οι αποφάσεις παίρνονται στα γραφεία".

Ο Γιώργος Βαζάκας μιλώντας στον "fm100" είπε χαρακτηριστικά: " Είμαι εξοργισμένος. Η ομάδα που δημιουργήσαμε στα Τρίκαλα ήταν η καλύτερη που έχω δουλέψει και κάποιοι με τις αποφάσεις τους μας στερούν την δυνατότητα να διεκδικήσουμε την άνοδο μέσω των πλέι οφ στην Super League. Δείξαμε μέσα στο γήπεδο τι αξίζουμε αλλά δυστυχώς οι αποφάσεις που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο παίρνονται στα γραφεία".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ