ΤΡΙΚΑΛΑ

Βαζάκας: "Θα δώσουμε την ψυχή μας"

Βαζάκας: "Θα δώσουμε την ψυχή μας"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός των Τρικάλων Γιώργος Βαζάκας, μίλησε για το κυριακάτικο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, αλλά και τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας

Την προσεχή Κυριακή τα Τρίκαλα έχουν δύσκολη αποστολή στην Λιβαδειά, κόντρα στον τοπικό Λεβαδειακό για την 19η αγωνιστική και ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε πως οι παίκτες του θα δώσουν και την ψυχή τους για το θετικό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός των Τρικάλων μιλώντας στον "FM 100", αναφέρθηκε επίσης και στους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, αλλά και στο περασμένο ματς με τον Παναιτωλικό.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Βαζάκας είπε στον "FM 100":

Για τις μεταγραφές που θα κάνει η ομάδα " Έχουμε συνομιλίες με 2-3 παίκτες. Έχουμε στα υπόψη μας έναν παίκτη στο στυλ του Ρούσεφ, θα έλεγα πιο εντυπωσιακός, είναι Χιλιανός, έχει συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει αυτή την στιγμή στην ομάδα".

Για τον φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων: " Ο στόχος και τη νίκη για τον προπονητή, την διοίκηση και τους παίκτες είναι να γυρίσει αυτή η δύναμη, αυτός ο κοιμώμενος γίγαντας, στο γήπεδο. Ήδη γίνεται προσπάθεια, ο κόσμος αναγνωρίζει και πιστεύω πως κάποια στιγμή θα το γεμίσει το γήπεδο, εμείς θα τον έχουμε πάντα ευχαριστημένο και περήφανο".

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: " Οι ποδοσφαιριστές είχαν πορωθεί από τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο γι’αυτό έκανα την ομάδα ακόμα πιο γρήγορη μετά το 2-0 με τον Στεπάνοβιτς, Μίγκα και Ουέλινκτον, και απέναντι σε μια κουρασμένη άμυνα θα μπορούσαμε να πετύχουμε και 3ο και 4ο γκολ".

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: " Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να ξεχάσουμε τα πάντα και να συνεχίσουμε με επιτυχή αποτελέσματα γιατί η διάρκεια είναι αυτή που σε καθιερώνει.

Θα διαβάσουμε τον αντίπαλο όπως πρέπει, θα δώσουμε την ψυχή μας για να κερδίσουμε, γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία μας όπου πάμε να κερδίζουμε, αλλά αν δεν μπορούμε να το κερδίσουμε θα κοιτάξουμε να μην το χάσουμε. Αν κερδίσουμε την Κυριακή αλλάζουμε πλέον τα δεδομένα της κορυφής".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ