ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι ο Παναθηναϊκός

Βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι ο Παναθηναϊκός
Φιγκερόα INTIME SPORTS

Μπορεί το ξεκίνημα να ήταν "μουδιασμένο" παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός έχει κάνει καλύτερη εκκίνηση σε σχέση με την περσινή σεζόν. Ευκαιρία για δοκιμές η διακοπή.

Αν ο Μάρκους Μπεργκ ευστοχούσε από τα 11 βήματα και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έμενε στο 2-2 την 7η αγωνιστική, τότε θα μπορούσαμε να πούμε με ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά πως ο φετινός Παναθηναϊκός είναι με διαφορά καλύτερος από τον περσινό.

Και πάλι όμως βάσει των αριθμών αλλά και της αγωνιστικής βελτίωσης που παρουσιάζει η ομάδα τον τελευταίο μήνα, είναι φανερό πως το "τριφύλλι" πατά σε πιο σίγουρα μονοπάτια σε σχέση με την ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Οι πράσινοι μετά από επτά αγωνιστικές έχουν ένα βαθμό περισσότερο σε σχέση με πέρσι, διαθέτουν καλύτερη επιθετική συγκομιδή, ενώ αμυντικά τα έχουν πάει λίγο χειρότερα, ίσως, λόγω της φιλοσοφίας του Γιάννη Αναστασίου.

Έχει χρόνο να δουλέψει

Άλλες σεζόν η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, σήμαινε αυτόματα και... "ερήμωση" της Παιανίας (Απήλιον πλέον).

Φέτος ο Παναθηναϊκός δεν έχει πολλούς διεθνείς, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στον Γιάννη Αναστασίου να δουλέψει σε τομείς που θεωρεί κομβικούς έτσι ώστε να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση.

Το πρόγραμμα στη συνέχεια είναι βατό, οπότε οι πράσινοι έχουν τη δυνατότητα να πάνε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχοντας καλύτερη εικόνα αλλά και ψυχολογία.

Βέβαια ας κρατήσουμε και μία... πισινή, αφού ο Νοέμβριος είναι "προπονητοφάγος" μήνας για τον Παναθηναϊκό. Τέτοιο μήνα έφυγαν Φερέιρα και Νιόπλιας.

ΣΕΖΟΝ 2012-2013

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 0-1

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ: 1-1

Πανθρακικός - Παναθηναϊκός 1-0

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-1

Παναθηναϊκός Αστέρας Τρίπολης 0-0

Ξάνθη - Παναθηναϊκός 1-2

Παναθηναϊκός - Άρης 1-1

ΣΥΝΟΛΟ : 8 βαθμοί (-2 τιμωρία)

ΣΕΖΟΝ 2013-2014

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 2-0

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 3-0

Παναθηναϊκός - Βέροια 1-1

Πλατανιάς - Παναθηναϊκός 1-1

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 1-0

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 2-1

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-1

ΣΥΝΟΛΟ : 11 βαθμοί

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ