ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ:"Ανοιχτή η υπόθεση-τίτλος"

Βενγκέρ:"Ανοιχτή η υπόθεση-τίτλος"

Η υπόθεση-τίτλος είναι ακόμη ανοιχτή για την Άρσεναλ όπως υποστήριξε ο προπονητής της ομάδας, Αρσέν Βενγκέρ παρά την ισοπαλία με την Τότεναμ.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 3-3 στο ντέρμπι του Λονδίνου στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" και παρά την απώλεια βαθμών, ο Αλσατός τεχνικός παραμένει αισιόδοξος.

Η Άρσεναλ μετά την απώλεια βαθμών βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ καθώς στη δεύτερη ανέβηκε η Τσέλσι με τη νίκη της επί της Μπέρμιγχαμ.

"Η κούρσα του τίτλου είναι ακόμη ανοιχτή. Πρέπει να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι μας και να παλέψουμε όπως κάνουμε τώρα.

Η ομάδα έχει απίστευτη συμπεριφορά και απίστευτη επιμονή. Είναι ανοιχτό, εξαρτάται από εμάς να συνεχίσουμε να παλεύουμε", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για το ματς με την Τότεναμ, είπε:" Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε για 16 παιχνίδια χωρίς ήττα αλλά τελευταία δεν πήραμε αρκετούς βαθμούς με πολλές ισοπαλίες.

Ακόμη και στο 3-1 δεν είχαμε νικήσει αλλά δεν είναι όλα αρνητικά μετά από αυτό που συνέβη σε εμάς και επιστρέψαμε σε ματς την Κυριακή με τέτοιο πνεύμα. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει μεγάλή ψυχολογία".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ