ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βενγκέρ: "Δεν ενδιαφερόμαστε για τον Μπερμπάτοφ"

Βενγκέρ: "Δεν ενδιαφερόμαστε για τον Μπερμπάτοφ"

Ο Αρσέν Βενγκέρ διαψεύδει τις φήμες που θέλουν την Άρσεναλ να ενδιαφέρεται για τον Βούλγαρο επιθετικό Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Αρσέν Βενγκέρ στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Βούλγαρος επιθετικός της Φούλαμ Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Άρσεναλ.

Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα με τον Ολιβιέ Ζιρού και τον Νίκλας Μπέντνερ να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Ζιρού δεν αγωνίστηκε στον νικηφόρο αγώνα της Άρσεναλ επί της Κάρντιφ με 2-0 που διατήρησε τους "κανονιέρηδες" στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ ενώ ο Μπέντνερ τραυματίστηκε αφότου είχε σημειώσει το πρώτο γκολ της Άρσεναλ απέναντι στην Κάρντιφ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Άρσεναλ ήταν έτοιμη να κάνει πρόταση 2 εκατομμυρίων λιρών στον Βούλγαρο ωστόσο, ο Βενγκέρ διέψευσε τις φήμες με δηλώσεις του πριν το ματς με την Τότεναμ για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

" Ο Μπερμπάτοφ δεν είναι ένα από τα ονόματα που σκεφτόμαστε αυτή την στιγμή", ήταν ξεκάθαρα τα λόγια του Αλσατού.

Για τον αγώνα με την Τότεναμ ο Βενγκέρ αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών όπως των Ζιρού, Γκιμπς και Ράμσεϊ. Επιστρέφει ο Οζίλ που έχασε τα τρία τελευταία ματς της Άρσεναλ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ