ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Δεν κάνουμε πλάνα για τον Μπέιλ"

Βενγκέρ: "Δεν κάνουμε πλάνα για τον Μπέιλ"
Βενγκέρ προετοιμασία

Ο Αρσέν Βενγκέρ ευελπιστεί να σταματήσει την εκτελεστική δεινότητα του Γκάρεθ Μπέιλ, αν και όπως δηλώνει δεν κάνει συγκεκριμένα πλάνα για του Ουαλό.

Η δαιμονιώδη φόρμα του Γκάρεθ Μπέιλ δεν δείχνει να ανησυχεί τον Αρσέν Βενγκέρ ενόψει της αναμέτρησης Τότεναμ - Άρσεναλ στο "White Heart Lane".

O Aλσατός θεωρεί ότι το εντυπωσιακό σερί του Μπέιλ θα κάνει τον κύκλο του. Ο Ουαλός έχει σημειώσει 9 γκολ στα τελευταία επτά επίσημα παιχνίδια.

Ο Βενγκέρ δεν προτίθεται να κάνει ξεχωριστά πλάνα για να σταματήσει τον Μπέιλ, που τόσος ντόρος έχει γίνει γύρω από το όνομα του το τελευταίο χρονικό διάστημα και όχι άδικα.

" Ο Μπέιλ βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα. Έχει πολύ καλό αριστερό πόδι και ο ρυθμός του δίνει την δυνατότητα να κάνει σουτ. Έχει πολύ καλό ποσοστό των ευκαιριών που κάνει και τα γκολ που σημειώνει. Να διατηρήσει αυτό το ποσοστό είναι πολύ δύσκολο. Είναι κύκλος.

Δεν κάνουμε πλάνα για κανέναν συγκεκριμένο παίκτη. Έχουμε σπουδαίους παίκτες στην ομάδα και θα ήταν λάθος να επικεντρωθούμε σε κάποιον συγκεκριμένο στην Τότεναμ.

Στην Άρσεναλ δεν έχουμε μόνο ένα παίκτη που μπορεί να σκοράρει. Πέρσι είχαμε τον Φαν Πέρσι και ανησυχούσα όταν τραυματίζονταν".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ