CHAMPIONS LEAGUE

Βενγκέρ: "Έτοιμη να γράψει ιστορία η Άρσεναλ"

Βενγκέρ: "Έτοιμη να γράψει ιστορία η Άρσεναλ"

Την πίστη του ότι οι παίκτες της Άρσεναλ μπορούν να ανατρέψουν όλα τα προγνωστικά και να πάρουν την πρόκριση μέσα στο "Λουί Ντε" παρά το 1-3 του πρώτου αγώνα, εξέφρασε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται πλέον η Άρσεναλ όσον αφορά στο κεφάλαιο πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του Champions League καθώς καλείται να βγάλει εις πέρας μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή: να ανατρέψει τη βαριά ήττα της με 3-1 στο "Emirates" στο πρώτο ματς.

Μία αποστολή που γίνεται αυτόματα ακόμα δυσκολότερη από το γεγονός ότι καμία ομάδα στην ιστορία του Champions League δεν έχει γυρίσει σειρά που έχασε με δύο γκολ διαφορά στο πρώτο ματς στην έδρα της, ενώ η Μονακό έχει να δεχτεί εδώ και 3,5 χρόνια τρία γκολ στο σπίτι της...

Παρόλα αυτά ο Αλσατός τεχνικός πιστεύει στο θαύμα και το ξεκαθάρισε και στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της δεύτερης κόντρας των Λονδρέζων με τους Μονεγάσκους του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

"Είμαστε για αυτό το σκοπό. Η Μονακό είναι σε πολύ ισχυρή θέση, αλλά έχουνε εμπειρία καθώς επίσης επιθυμία και πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ας βγούμε λοιπόν στο γήπεδο και ας δώσουμε ό,τι έχουμε. Δεν παίζει ρόλο η ιστορία. Τα στατιστικά είναι εναντίον μας και το πρώτο αποτέλεσμα είναι εναντίον μας αλλά έχουμε απόλυτη επίγνωση της αποστολής μας", τόνισε ο Αλσατός τεχνικός και πρόσθεσε:

"Όσο μεγάλο και αν είναι το στατιστικό θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να διαψεύσουμε τη στατιστική. Δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις στο ποδόσφαιρο αλλά μπορώ να προβλέψω ότι η επιθυμία και η πίστη μας για πρόκριση θα υπάρχει..."

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ