ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Βενγκέρ: "Ήμασταν κοντά στον Ρονάλντο"

Βενγκέρ: "Ήμασταν κοντά στον Ρονάλντο"

Ο Αρσέν Βενγκέρ στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ αποκάλυψε πως η Άρσεναλ ήταν κοντά στην απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Διαβάστε πώς τελικά ο Πορτογάλος κατέληξε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τη φανέλα της Άρσεναλ θα μπορούσε να έχει φορέσει στην καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο αν τα πράγματα είχαν εξελιχθεί κάπως διαφορετικά.

Αυτό αποκάλυψε σε ντοκιμαντέρ του ITV4 ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος εξήγησε πως ο Κάρος Κεϊρός έπαιξε κομβικό ρόλο προκειμένου ο παίκτης να καταλήξει τελικά στο "ΟΙλντ Τράφορντ".

"Ήταν πολύ κοντά στο να έρθει εδώ. Υπάρχει μία φανέλα της Άρσεναλ με το Νο 9 και το όνομα του Ρονάλντο στην πλάτη. Αυτό που έγινε τότε ήταν ότι ο Κάρλος Κεϊρός πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον πήρε μαζί τους επειδή τον γνώριζε από τη Σπόρτινγκ. Αυτά έχει η ζωή. Κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς κάποιες φορές και υπάρχει η περίπτωση να βρεις έναν πιο δυνατό από εσένα".

Ακόμη του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι και Γκάρεθ Μπέιλ: "Ο Ρονάλντο είναι ένας ολοκληρωμένος αθλητής με τρομερές ικανότητες και ο Μέσι είναι ένα αρτίστας που κάνει πράγματα που δεν μπορεί να κάνει κανένας άλλος. Ο Μπέιλ έχει πολύ δρόμο ακόμα συγκριτικά με όσα έχει καταφέρει ο Ρονάλντο. Ο Μπέιλ έχει ακόμα δρόμο, αλλά το να βλέπεις τους άλλος δύο είναι συναρπαστικό".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ