ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ:"Μάλλον θα μείνει ο Φλαμινί"

Βενγκέρ:"Μάλλον θα μείνει ο Φλαμινί"
Βενγκέρ

Ο Αρσέν Βενγκέρ σε συνέντευξη του μίλησε για τους Γουόλκοτ, Φλαμινί, Ζιλμπέρτο Σίλβα και το μέλλον τους στον σύλλογο

Το θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου του Μάθιου Φλαμινί με την Άρσεναλ τείνει να γίνει σίριαλ στην Αγγλία καθώς ο 24χρονος μέσος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, με αποτέλεσμα να μπορεί να υπογράψει από τώρα σε όποια ομάδα επιθυμεί.
Για το θέμα μίλησε ο προπονητής του στους "Κανονιέρηδες" Αρσέν Βενγκέρ αποκαλύπτοντας ότι έχουν ξεκινήσει και πάλι συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών, οι οποίες μάλιστα είναι σε πολύ καλό δρόμο.

" Βρισκόμαστε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο όσο αφορά τον Φλαμινί καθώς έχουμε ανοιχτές διαπραγματεύσεις αυτή την στιγμή που πάνε πολύ καλά, μέσα στον Απρίλιο πάντως θα έχουν όλα τελειώσει είτε θετικά είτε αρνητικά για εμάς, το θέμα είναι ότι θέλουμε να παραμείνει στον σύλλογο και θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε".

Ο Αλσατός τεχνικός μίλησε επίσης και για το μεγάλο ταλέντο της ομάδας που ακούει στο όνομα Θιο Γουόκοτ, ο οποίος πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις τελευταία κερδίζοντας τους πάντες στην ομάδα.

" Πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις και δείχνει ότι έχει μια θετική εξέλιξη στην καριέρα του, αργά και σταθερά βήματα ακριβός όπως πρέπει για έναν ποδοσφαιριστή, η τεχνική του τον βοηθάει πολύ στην προσπάθεια του να ξεχωρίσει ενώ και η σωστή του συμπεριφορά δείχνει ότι έχει όλο το μέλλον δικό του".

Άλλο ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί τελευταία στην Άρσεναλ είναι η παραμονή του Ζιλμπερτο Σίλβα ο οποίος πρόσφατα δήλωσε ότι μάλλον το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την ομάδα μιας και δεν παίζει όσο θα ήθελε.

" Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να λέμε ότι ο Ζιλμπέρτο θα φύγει αν και απ' όσο ξέρω ο ίδιος θέλει να πάει κάπου που θα παίζει συχνά, θα καθίσουμε κάτω σαν άντρες και θα κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση πριν πάρει την τελική του απόφαση, ξέρει την κατάσταση στην ομάδα, ξέρει ότι είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής αλλά κανείς δεν έχει εξασφαλισμένη θέση στην ενδεκάδα".










TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ