ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Παιχνίδι με το παιχνίδι"

Βενγκέρ: "Παιχνίδι με το παιχνίδι"

Ο Αλσατός τεχνικός δήλωσε πως το παιχνίδι με την Άστον Βίλα είχε δύο διαφορετικά ημίχρονα, ενώ ξεκαθάρισε πως η Άρσεναλ θα πρέπει να εστιάζει στη δική της απόδοση.

Άλλη μία νίκη στο ενεργητικό της προσέθεσε η Άρσεναλ, η οποία πέρασε από το "Βίλα Παρκ" με 2-1 και παρέμεινε στην κορυφή της Premier League.

Οι "κανονιέρηδες" δείχνουν πολύ σταθεροί φέτος, αλλά ο Αρσέν Βενγκέρ ξεκαθάρισε πως ακόμα τα πάντα πρέπει να τα βλέπουμε αγωνιστική με την αγωνιστική, αφού οι διαφορές είναι ελάχιστες.

"Ας ασχολούμαστε μόνο τις εμφανίσεις μας. Μετά, πρέπει να κοιτάς πάντα το επόμενο παιχνίδι και να παίρνεις τους βαθμούς και θα δούμε αν μπορούμε να χτίσουμε κάποια διαφορά από τις άλλες ομάδες.

Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη για μας με δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο κάναμε το παιχνίδι μας, είχαμε ταχύτητα στο passing game μας και ελέγξαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο δώσαμε περισσότερες μάχες. Ίσως ήμασταν υπερβολικά προσεκτικοί στο να κρατήσουμε το 2-0. Ωστόσο, έπρεπε να παλέψουμε και οι αμυντικοί μας μάς κράτησαν στο παιχνίδι".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ