ASTERAS AKTOR

Βεργέτης: "Να μάθουμε από τα λάθη της ήττας"

Βεργέτης: "Να μάθουμε από τα λάθη της ήττας"
INTIME SPORTS

Ο Στάικος Βεργέτης υποστήριξε ότι παρά την ήττα ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να μάθει πολλά ενώ του άρεσε ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε η ομάδα του το παιχνίδι όταν έμεινε με δέκα.

Μετά από μια μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ ήρθε η απότομη προσγείωση από την ήττα με τον Λεβαδειακό για τον Αστέρα Τρίπολης με τον τεχνικό της ομάδας της Αρκαδίας να τονίζει ότι η ομάδα του έχει πολλά να μάθει από αυτή την ήττα ενώ του άρεσε ο τρόπος με τον οποίο έπαιξε η ομάδα από τη στιγμή που έμεινε με δέκα παίκτες.

Αυτή την Κυριακή (23/2) έρχεται η 26η Super BALL με σχόλια, ρεπορτάζ και στιγμιότυπα από όλα τα γήπεδα στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Σέντρα στις 21:00 με σχόλιο για την ΑΕΚ.

«Δυστυχώς ξεκινήσαμε το παιχνίδι με κακή αμυντική οργάνωση και λειτουργία και το πληρώσαμε δεχόμενοι δυο γκολ αλλά με το πέναλτι και την αποβολή. Παρά αυτά τα δυσάρεστα η ομάδα με 10 παίκτες έδειξε χαρακτήρα, πάλεψε το παιχνίδι και προσπάθησε να ξαναμπεί στον αγώνα.

Είχαμε το γκολ και δυο καλές στιγμές στο β' μέρος. Όμως με δυο γκολ στην πλάτη σου και με παίκτη λιγότερο είναι πάρα πολύ δύσκολο μια ομάδα να αντεπεξέλθει. Είμαστε υποχρεωμένοι να μάθουμε από τα λάθη αυτής της ήττας και να συνεχίσουμε πιο δυνατοί».

TAGS ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ