ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βέρνερ: "Δεν πωλείται ο Πόγκατετζ"

Βέρνερ: "Δεν πωλείται ο Πόγκατετζ"
Πόγκατετζ-Μίντλεσμπρο

Κόκκινο για την απόκτηση του Εμάνουελ Πόγκατετζ άναψε ο μάνατζερ του παίκτη

Ο Γιούργκεν Βέρνερ, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday" αποκάλυψε τις επαφές των δύο πλευρών για τον παίκτη της Μίντλεσμπρο ωστόσο, ο προπονητής της Μπόρο Γκόρντον Στράχαν, έχει κάνει σαφές ότι ο παίκτης δεν πωλείται.
" Είναι αλήθεια ότι υπήρξε ενδιαφέρον, αλλά ο προπονητής της ομάδας Γκόρντον Στράχαν, έχει κάνει σαφές ότι δεν είναι προς πώληση. Υπήρξε ενδιαφέρον, εκτός από την Ελλάδα και από Αγγλικές και Ισπανικές ομάδες", τόνισε ο μάνατζερ του παίκτη.

Το συμβόλαιο του Πόγκατετζ λήγει το καλοκαίρι. Ο αγγλικός σύλλογος ζητάει ένα ποσό γύρω στα 2 εκατομμύρια ευρώ, λεφτά που δεν είναι διατεθειμένος να δώσει ο Παναθηναϊκός για έναν παίκτη που μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σισέ: "Μόνο πρωτάθλημα"

Πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, αυτό υπάρχει μόνο στο μυαλό του Τζιμπρίλ Σισέ όπως ο ίδιος δήλωσε στην βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της 15ης αγωνιστικής που σημείωσε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

" Είναι μια καλή επιβράβευση για μένα και την ομάδα, καθώς και το ποδόσφαιρο γενικότερα, το να έρχονται κάποια όμορφα τέρματα σαν και αυτό".

- Μπορείς να δώσεις μια υπόσχεση ότι το 2010 θα συνεχίσεις να σκοράρεις σε ανάλογο ρυθμό;

" Στόχος μου είναι να πετυχαίνω πάντα γκολ. Κάποιες στιγμές αυτό είναι δύσκολο. Θέλω να σκοράρω όσο περισσότερο μπορώ. Μην ξεχνάμε ο πρώτος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και τα γκολ βοηθάνε , είτε τα πετυχαίνω εγώ, είτε κάποιος άλλος."

- Τι περιμένει ο Παναθηναϊκός από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη;
" Μόλις αρχίσαμε την προετοιμασία μας. Ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε και να μπούμε με το δεξί στη νέα χρονιά. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς που ολοκληρώσαμε τον πρώτο γύρο. Υπάρχει χρόνος να γίνει αυτό μέχρι το ματς με τον Εργοτέλη. Γνωρίζουμε όμως ότι θέλουμε τη νίκη. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να εστιάσουμε την προσοχή μας σε αυτό το παιχνίδι."

- Τι προτιμάς: να βγεις πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό και πρώτος σκόρερ ή να κερδίσεις μια θέση στην αποστολή της Γαλλίας στο Μουντιάλ;

" Πρωτάθλημα με τον Παναθηναικό..."

- Στον πρώτο γύρο, πέτυχες το πρώτο γκολ σου απέναντι στον Εργοτέλη...
" Όταν είσαι επιθετικός, η δουλειά σου είναι να σκοράρεις. Αν μπορώ να σκοράρω όχι μόο με τον Εργοτέλη, αλλά σε κάθε παιχνίδι, αυτός είναι καλός για την ομάδα μου. Εγώ υπόσχομαι να προσπαθώ για το καλύτερο. Εύχομαι υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Ξέρω ότι είναι κλισέ, αλλά αυτό επιθυμώ. Επίσης, ελπίζω να διασκεδάζει ο κόσμος, γιατί είναι πολύ σημαντικό".


















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ