ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Βερντέχο και Μπότσι Όγιος, οι επόμενοι

Βερντέχο και Μπότσι Όγιος, οι επόμενοι
ΟΓΙΟΣ

Οι μετεγγραφικές κινήσεις του Ατρόμητου συνεχίζονται και η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε την Παρασκευή την απόκτηση των Χοσέ Λούις Ρέγες Βερντέχο Άνχελ Γκιγιέρμο Μπότσι Όγιος.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:" H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Χοσέ Λούις Ρέγες Βερντέχο και του Άνχελ Γκιγιέρμο Μπότσι Όγιος.

Ο Ισπανός Ρέγες Βερντέχο είναι 26 ετών και ήρθε πέρσι στην Ελλάδα κι εντάχθηκε στο δυναμικό του Άρη, ενώ η αμέσως προηγούμενη ομάδα του ήταν η ισπανική Παλαμός. Αγωνίζεται στον κεντρικό άξονα, στη θέση του μεσοεπιθετικού.

Ο Αργεντινός με ισπανικό διαβατήριο Μπότσι Όγιος είναι 24 ετών(σ.σ γιος του προπονητή της ομάδας Γκιγιέρμο Όγιος) και προηγούμενη ομάδα του ήταν η Παλαμός. Αγωνίζεται και αυτός στη θέση του μεσοεπιθετικού. Είναι κυρίως δεξιοπόδαρος αλλά αγωνίζεται και στην αριστερή πλευρά. Και οι δύο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν συμβόλαιο για 3 χρόνια.

Με την απόκτηση τους ο Ατρόμητος έφθασε αισίως στις 7 μεταγραφές αφού έχουν ήδη αποκτηθεί ο Ισπανός τερματοφύλακας Μιγκέλ Ράμος Πράντα, ο Αργεντινός αριστερός μπακ Λούκας Τρέχο, ο Ισπανός επιθετικός Σίριο Ολιβάρες, ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός Νταβίντ Μέζα, και ο κεντρικός αμυντικός Σέζαρ Κάστρο από τη Βενεζουέλα.

Τα 7 νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας θα πάρουν μια πρώτη γεύση από τον Ατρόμητο στην πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς που θα πραγματοποιήσει η ομάδα την ερχόμενη Δευτέρα στις 19.00 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Περιστερίου κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός και το πρώτο χαλάρωμα της ομάδας μπροστά στο φίλαθλο κοινό της που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών για να υποδεχθεί τους νέους αλλά και τους παλιούς ποδοσφαιριστές".







TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ