ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Βέροια-Πανιώνιος 0-0

Βέροια-Πανιώνιος 0-0
βεροια πανιωνιος σκουφαλης σαμαρας

Στο 0-0 έμειναν στη Βέροια η ομώνυμη ομάδα με τον Πανιώνιο σε ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι

Ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος, αλλά και οι λίγες ευκαιρίες που σημειώθηκαν στο παιχνίδι, πρόσφεραν στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες πολύ φτωχό θέαμα. Πλέον, οι δύο ομάδες θα "λύσουν" τις διαφορές τους σε επαναληπτικό αγώνα, που θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη.
Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 2ο λεπτό απείλησε με τον Μπερτέ να παίρνει κεφαλιά στην "καρδιά" της άμυνας των γηπεδούχων, αλλά την μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο έτερος κεντρικός αμυντικός των φιλοξενούμενων, Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς, ήταν πρωταγωνιστής στη δεύτερη ευκαιρία της ομάδας του στο 16'. Ο Ντελούρα σέντραρε από δεξιά και ο Κροάτης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, όμως το πλασέ του έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κελπέκη.

Επτά λεπτά αργότερα, η Βέροια έκανε την πρώτη της επικίνδυνη "επίσκεψη" στην εστία του Μπέλιτς, με τον Χαλαουανί να μπαίνει από αριστερά στην περιοχή, να επιχειρεί το σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Ο Αιγύπτιος ήταν και ο εκφραστής της σημαντικότερης ευκαιρίας του πρώτου μέρους, όταν στο 42', μετά από συνδυασμό με τον Γαβριλόπουλο, σούταρε μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Μπέλιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μόλις στο 51ο λεπτό, ο Κουτσόπουλος βρέθηκε από πλάγια θέση μέσα στη μικρή περιοχή, αλλά ο Κελπέκης σε ετοιμότητα μπλόκαρε την μπάλα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ζουλίνιο επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Από εκεί και πέρα, το θέαμα έγινε ακόμα χειρότερο, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σε παιχνίδι στο χώρο του κέντρου, χωρίς κάποια ευκαιρία για κανέναν από τους δύο αντιπάλους.

Βέροια (Γιώργος Κωστίκος): Κελπέκης, Δρούγας, Κόλτσης, Σαμαράς, Βέρτζος (89' Παπαδόπουλος), Χαλαουανί, Βασιλακάκης, Ζουλίνιο (90' Καλτσάς), Καμάλ (73' Ράνιτς), Καπίας, Γαβριλόπουλος
Πανιώνιος (Γιώτης Σταματόπουλος): Μπέλιτς, Κοντοές, Μαϊστόροβιτς, Μπερτέ, Τζαβέλας, Σκούφαλης (90' Σιόβας), Νικολάου, Μάκος, Ντελούρα, Κουτσόπουλος, Γουνδουλάκης (62' Μπάρκογλου)















TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ