SERIE A

Βερόνα - Αταλάντα 1-2: Μείωσε την απόσταση από την κορυφή

Οι παίκτες της Αταλάντα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις για το Champions League 2021-2022 στο "Γκέβις Στέντιουμ", Μπέργκαμο | Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Αταλάντα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις για το Champions League 2021-2022 στο "Γκέβις Στέντιουμ", Μπέργκαμο | Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η Αταλάντα πήρε σπουδαία νίκη στη Βερόνα με 2-1 και μείωσε την απόσταση που τη χωρίζει από την κορυφή στη μάχη τίτλου της Serie A.

Η Αταλάντα έφυγε με τρεις βαθμούς από τη Βερόνα έπειτα από ανατροπή και το 2-1 για τη 17η αγωνιστική της Serie A τη φέρνει ακόμα πιο κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στη μάχη τίτλου που δίνει με Μίλαν, Ίντερ και Νάπολι.

Ο Χιοβάνι Σιμεόνε σκόραρε ξανά απέναντι σε καλή ομάδα, συνεχίζοντας ένα απίθανο σερί που τον έχει φέρει στα 12 γκολ φέτος. Ο Αλεκσέι Μιράντσουκ ισοφάρισε στο 37ο λεπτό σε έναν αγώνα με πολλές τελικές προσπάθειες, δοκάρια και από τις δύο ομάδες, αλλά όχι πολλές επικίνδυνες στιγμές. Η λύτρωση των φιλοξενουμένων ήρθε με τον Τεν Κόπμαϊνερς στο 62', ένα γκολ που επούλωσε τις πληγές από τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό στο Champions League.

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής

Τα highlights

Ουντινέζε - Μίλαν 1-1

Βενέτσια - Γιουβέντους 1-1

Φιορεντίνα - Σαλερνιτάνα 4-0

Τζένοα - Σαμπντόρια 1-3

Τορίνο - Μπολόνια 2-1

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΑΛΑΝΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ