ΠΑΟΚ

Βεζυρτζής: "Μόνο ο Καφές"

Βεζυρτζής: "Μόνο ο Καφές"
Καφές

Ο Νίκος Βεζυρτζής αποκάλυψε πως οι Θεσσαλονικείς ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Παντελή Καφέ

Αρχικά για την απόφαση για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον Γιώργο Παράσχο να διαδέχεται τον Μόμτσιλο Βούκοτιτς ο κ. Βεζυρτζής είπε:
« Ήταν μία απόφαση που έλαβε η διοίκηση του ΠΑΟΚ από την Κυριακή το βράδυ. Ήταν επιθυμία χρόνων για τον ΠΑΟΚ να έρθει ο κ. Παράσχος στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ήταν επιθυμία όλων μας και βρήκαμε την ευκαιρία από την στιγμή που αποχώρησε από τον Ατρόμητο. Η ευθύνη είναι δική μας. Πιστεύουμε ότι στο πρόσωπό του θα δούμε αυτό που θέλουμε να είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι επί των ημερών του θα δούμε καλύτερες μέρες μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο αφού ο προπονητής πρέπει να είναι και παιδαγωγός», ενώ αναφερόμενος στον κ. Βούκοτιτς τόνισε: « Ευχαριστώ πολύ τον κ. Βούκοτιτς», για να επανέλθει στον κ. Παράσχο:

« Και εύχομαι στο νέο προπονητή να δώσει αυτά που μπορεί να δώσει. Να δικαιώσει και τον εαυτό του αφού όπως είπε ήταν ένα όνειρο ζωής για τον ίδιο να έρθει στον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ να βρει στο πρόσωπό του έναν προπονητή αντάξιο του ονόματός του. Το θέμα του προπονητή έχει τελειώσει και εύχομαι καλύτερες μέρες».

Σε ερώτηση για τον Κώστα Χαραλαμπίδη απάντησε: « Ο Χαραλαμπίδης μέχρι τώρα καταβάλαμε προσπάθεια να μείνει στο δυναμικό του ΠΑΟΚ αλλά δεν μπορέσαμε να το πετύχουμε. Το θέμα δεν είναι μόνο χρηματικό. Είναι δική του απόφαση. Όπως και να έχει όμως εγώ έχω συνηθίσει να παίζουν στον ΠΑΟΚ παίκτες που είναι όνειρό τους να παίξουν στην ομάδα και όχι να τους παρακαλάει ο ΠΑΟΚ. Του εύχομαι λοιπόν να παίξει το ποδόσφαιρο που ονειρεύεται».

Όσο για ενδεχόμενο επιπλέον μεταγραφών στην περίοδο του Ιανουαρίου; « Ο ΠΑΟΚ έχει τελειώσει τις μεταγραφές του εκτός από την περίπτωση του ποδοσφαιριστή Καφέ. Αν μπορέσουμε να έρθουμε σε συνεννόηση μαζί του τότε θα αποκτηθεί. Έχουμε όλη την διάθεσή έχουμε συζητήσει μαζί του και με τον προπονητή να έρθει στον ΠΑΟΚ».

Τέλος για το αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πάρει τελικά στα χέρια της τα 2.500 εισιτήρια για τον επαναληπτικό προημιτελικό της επόμενης Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ο κ. Βεζυρτζής τόνισε: « Είχαμε το πρωί σύσκεψη στην Αθήνα αλλά ο Αστυνομικός διευθυντής ήταν ανένδοτος να δώσει εισιτήρια στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Δεν έχω δει τέτοια σκληρότητα και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο με τους φιλάθλους μας μεμονωμένα να έρθουν και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι».

Πληροφορίες τέλος στην Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι εκτός του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Παντελή Καφέ και από το εξωτερικό έχουν ακουστεί οι Δυναμό Κιέβου και Ουντινέζε του Αλμπέρτο Μαλεζάνι.

Η "πρώτη" του Παράσχου

Στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Παράσχος αφού νωρίτερα είχε παρουσιαστεί στα αποδυτήρια από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Βεζυρτζή, παρουσία των κ.κ. Γιώργο Παπαδόπουλου και Κώστα Ιωσηφίδη.

Μία ώρα πριν από την έναρξη της προπόνησης και κατά την άφιξή του στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής ο Γιώργος Παράσχος στις δηλώσεις του τόνισε: « Έρχομαι σε πάτρια εδάφη αφού είχα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ ως ποδοσφαιριστής και πάντα είχα στο μυαλό μου να επιστρέψω και ως προπονητής. Είναι μια τεράστια στιγμή για μένα στην προπονητική μου καριέρα και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βάλουμε τον ΠΑΟΚ στο σωστό δρόμο με την βοήθεια του κόσμου ώστε να βρει και πάλι την αίγλη του παρελθόντος».

Σε ερώτηση για τους στόχους της ομάδας σύμφωνα με τον ίδιο και μετά την χθεσινή συνάντηση που είχε με τους διοικούντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο νέος τεχνικός του «Δικεφάλου» είπε: « Πάνω από όλα προέχει η ομάδα να τερματίσει στις τέσσερις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και να προκριθεί στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό». Όσο για το υλικό του ΠΑΟΚ είπε: « Το γνωρίζω πολύ καλά και επίσης είναι πολύ καλό ότι ο κορμός αποτελείται από νέα παιδιά».

Τέλος, σε ερώτηση το πόσο φιλοδοξεί να μείνει στον πάγκο του ΠΑΟΚ μετά την πενταετία που πέρασε στον Ατρόμητο τόνισε: « Γιατί όχι να μην μείνω στον ΠΑΟΚ άλλα τόσα χρόνια και να κλείσω και την προπονητική μου καριέρα», ενώ δεν έκρυψε πως: « Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι αποτελεί πρόκληση στην προπονητική μου καριέρα».

Στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής παράλληλα με την παρουσία του Γιώργου Παράσχου θα πρέπει να σημειωθεί ότι βρισκόταν και ο μέχρι χθες το απόγευμα τεχνικός του ΠΑΟΚ ο Σέρβος Μόμτσιλο Βούκοτιτς. Μια εικόνα που είναι αλήθεια ότι συνέβη για πρώτη φορά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής βρέθηκε με πολιτικά και ο Κώστας Χαραλαμπίδης με σκοπό να αποχαιρετήσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ για την συνεργασία που είχαν από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα μια και επιστρέφει στον Παναθηναϊκό.






















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ