ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού

Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού
κυπελλο τροπαιο

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ στα Γιάννενα(17:00-ΑLPHA) με θέα τον τελικό του Κύπελλου

Ο Παναθηναϊκός μετά το υπέρ του 3-1 από την πρώτη αναμέτρηση, αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» και θα επιδιώξει να «σφραγίσει» το εισιτήριο του για τον τελικό του δεύτερου τη τάξει θεσμού όπου περιμένει ήδη ο Άρης.
Οι «πράσινοι» έχουν ως στόχο την κατάκτηση του νταμπλ και θέλουν να αποφύγουν τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις απέναντι στον «Άγιαξ της Ηπείρου» ο οποίος λίγες μέρες πριν παίξει το τελευταίο του χαρτί στο πρωτάθλημα για την παραμονή απέναντι στον Εργοτέλη στην Κρήτη, θα κυνηγήσει τις πιθανότητες που του έχουν απομείνει για να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου «ποντάρει» στον παράγοντα έδρα για να κάνει την ανατροπή.

Στο αγωνιστικό μέρος για τους γηπεδούχους εκτός πλάνων είναι οι Ελευθερόπουλος,Μαϊστόροβιτς, Ντάσιος, Σαϊτιώτης και ο τιμωρημένος Σίσιτς.

Από την άλλη πλευρά για τους φιλοξενούμενους εκτός αποστολής έμειναν οι Γκαλίνοβιτς, Μαχλελής, Δάρλας, Σπυρόπουλος και Σεϊταρίδης.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Σταύρος Τριτσώνης του συνδέσμου Αθήνας. Βοηθοί του θα είναι οι Δαμιανός Ευθυμιάδης του συνδέσμου Πιερίας και Μιχαήλ Καρσιώτης του συνδέσμου Κορινθίας ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μάριος Λαμπρόπουλος του συνδέσμου Ηλείας.






TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ