ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βγενόπουλος: "Η ανατροπή έχει γίνει"

"Η ανατροπή έχει γίνει" είπε ο Βγενόπουλος. Καντέ: "Δεν είναι... καλή χρονιά". Δείτε αποκλειστικά videos

Αυτό τόνισαν τόσο Ανδρέας Βγενόπουλος, όσο κι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που δεν... συζήτησαν καν το ενδεχόμενο απώλειας του τίτλου.
"Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη και σταθερότερη ομάδα και δίκαια παίρνει το πρωτάθλημα" ηταν τα πρώτα λόγια του Ανδρέα Βγενόπουλου, που σχολίασε και τα επεισόδια που προηγήθηκαν του αγώνα λέγοντας: "ότι ελπίζω να μην ξαναγίνουν! Ό,τι κι αν έγινε στο Καραϊσκάκη. Εμένα δεν μου αρέσουν οι οπαδοί να προπηλακίζουν και να βρίζουν. Θέλω απλά να υποστηρίζουν την ομάδα τους"

Στη συνέχεια εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι "πράσινοι" θα κατακτήσουν τον τίτλο. "Ο Παναθηναϊκός θα είναι ο πρωταθλητής" είπε λακωνικά.

Για το παιχνίδι και τις χαμένες ευκαιρίες υπογράμμισε: "Μας έλειπε η τύχη. Κόντρα στη Ρόμα βάλαμε τρία γκολ σε 7 λεπτά. Σήμερα η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έβγαινε έξω. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Όσο για την επόμενη ημέρα; "Θα πάρουμε δύο μεγάλους παίκτες και θα ανανεώσουμε (σ.σ εννοώντας ότι θα έρθουν άλλοι στη θέση τους) τους ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό στις ευρωπαϊκές επιτυχίες. Η ανατροπή έχει γίνει και προχωράμε μπροστά".



Γιαννακόπουλος: "Ο νόμος του ποδοσφαίρου"

Από τη μεριά του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τόνισε: "Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να βάλει 2-3 τέρματα. Αυτός, όμως, είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου. Αν δεν βάλεις γκολ, θα φας. Ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή, αλλά το αποτέλεσμα μετράει".

Για να απαντήσει σε ερώτημα σχετικά με την κατάκτηση του τίτλου λέγοντας: "Το πρωτάθλημα είναι τελειωμένη ιστορία!".

Καντέ: "Δεν είναι καλή η σεζόν"

Αναπάντεχα... απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο Σεντρίκ Καντέ μετά το τέλος του αγώνα, λέγοντας ότι η χρονιά για τον Παναθηναϊκό δεν είναι καλή επειδή έχασε τόσο από τον Ολυμπιακό, όσο κι από τη Σταντάρ δύο φορές.

"Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Ήμασταν πολύ δυνατοί τουλάχιστον για μία ώρα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Από την στιγμή που δεν σκοράραμε όλα μπορούσαν να συμβούν. Ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα γκολ, μετά από ένα δικό μας λάθος και έγινε το 1-0 που ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για μας" ήταν τα πρώτα λόγια του.

Για την αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά το γκολ δήλωσε: "Όταν έχεις πάρα πολλές ευκαιρίες να σκοράρεις και δεν τα καταφέρνεις, ίσως χάνεις λίγο την αυτοπεποίθηση σου. Θεωρώ ότι αυτό έφτιαξε. Γιατί ακόμα και μετά το γκολ είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Για μας ήταν σημαντικό το αποτέλεσμα και δυστυχώς χάσαμε".

"Παρότι το παιχνίδι δίνει τρεις πόντους όπως και καθένα από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν. Και όταν χάνεις δύο φορές από τον Ολυμπιακό, η σεζόν ακόμα και αν πάρεις το πρωτάθλημα, δεν είναι τόσο καλή. Απλά είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος, αρχικά για τους οπαδούς μας, που περίμεναν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για εμάς και μία νίκη"

Μιλάμε για ποδόσφαιρο και το μόνο που μπορώ να πω ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε γιατί δεν είναι αρκετό. Χάσαμε δύο φορές από την Σταντάρ, χάσαμε σήμερα. Είμαστε ακόμα πρώτοι όμως και πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα για τη συνέχεια".

Σαλπιγγίδης: "Στόχος ο τίτλος, όχι τα ντέρμπι"

Από τη μεριά του ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης τόνισε: "Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα και ότι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Αυτό που μετρά στο ποδόσφαιρο είναι το γκολ κι οι βαθμοί. Αυτό που μας έλειψε ήταν η τύχη και αυτό μας στοίχισε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Ήταν ένα ντέρμπι που το θέλαμε πολύ. Βαθμολογικά η ήττα δεν μας επηρεάζει. Είμαστε το φαβορί. Θα πάμε να νικήσουμε στα επόμενα τρία παιχνίδια και στο τέλος εμείς θα πανηγυρίζουμε. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Θα δώσουμε τα πάντα για να είμαστε πρωταθλητές. Είμαστε 4 πόντους μπροστά, δεν ήρθε η καταστροφή. Στόχος δεν είναι να κερδίζεις τον αιώνιο αντίπαλο και να χάνεις το πρωτάθλημα, αλλά να κατακτάς τον τίτλο"

.

Σιμάο: "Επαιξε ρόλο η τύχη"

Για την τύχη, την προσωπική του απόδοση αλλά και την ευχή οι "πράσινοι" να μείνουν μέχρι το τέλος πρώτοι, μίλησε στην αποχώρησή του ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ.

" Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά. Δεν έπρεπε να χάσουμε, ωστόσο αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, όχι μόνο τα ντέρμπι. Εγώ απλά έκανα την δουλειά μου. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα, να κάνω χαρούμενο τον κόσμο. Πάντα θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Έπαιξε ρόλο η τύχη την οποία στερηθήκαμε.

Παραμένουμε πρώτοι. Και τα παιχνίδια που υπολείπονται είναι δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε ένα καλό τέλος, μόνο με νίκες. Εύχομαι καλή επιτυχία στους συμπαίκτες μου, έτσι ώστε να κατακτήσουν το πρωτάθλημα

.

Ο μέσος από την Μοζαμβίκη κλήθηκε να σχολιάσει την κάρτα που δέχθηκε τονίζοντας: " Είδα από 15 μέτρα ότι ήταν φάουλ. Όλοι το είδαν. Απόρησα πως ο διαιτητής από τα δύο μέτρα δεν το είδε. Απίστευτο..."

Ρουκάβινα: "Ημαστε πρωταθλητές..."

Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός, Αντε Ρουκάβινα στα λίγα λόγια αποχωρώντας τόνισε πως οι "πράσινοι" θα γίνουν πρωταθλητές:

" Ότι έγινε έγινε. Κοιτάμε να κερδίσουμε τα επόμενα τρία παιχνίδια. Ήμαστε πρωταθλητές δεν υπάρχει θέμα. Ο κόσμος ήταν υπέροχος, λυμάμαι που δεν τον κάναμε περήφανο".

Η αναχώρηση του Παναθηναϊκού



Η άφιξη του Πατέρα






















































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ