ΑΕΚ

Βγενόπουλος: "Ο ΠΑΟ θέλει τρεις Πιζάρο!"

Βγενόπουλος: "Ο ΠΑΟ θέλει τρεις Πιζάρο!"
βγενοπουλος

"Θέλουμε τρεις Πιζάρο", είπε ο Βγενόπουλος. Κατάσκοποι Γιούβε, Ζενίτ για Σιμάο.Σάχα:"Είμαστε καλύτεροι"

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του από την εμφάνιση του ΠΑΟ στο ντέρμπι των πλέι οφ με την Ένωση.

Ο μέτοχος των "πρασίνων" κατά την έξοδο του από το ΟΑΚΑ μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, δήλωσε με νόημα: "Ο ΠΑΟ θέλει τρεις παίκτες τύπου Πιζάρο".

Απογοητευμένος από την απόδοση των παικτών του ΠΑΟ, εμφανίστηκε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, που παράλληλα τόνισε πως τα λεφτά δεν φερνουν την ευτυχία.

"Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση και την εμφάνιση του Παναθηναϊκού. Δεν ήταν αντάξια της ιστορίας της ομάδας. Έγω θέλω ο Παναθηναϊκός να παίζει από το καλο στο καλύτερο και να φτάσει στο άριστο. Η ομάδα έχει ακόμη περιθώρια να παρει τη θέση που οδηγεί στο Champions League".

Ερωτηθείς για το ποιες μεταγραφές θα κάνει ο Παναθηναϊκός, ο μεγαλομέτοχος της "πράσινης" ΚΑΕ, τόνισε: "Μην με ρωτάτε γιατί δεν μπορώ να έχω άποψη, άλλωστε τα λεφτά δεν φέρνουν καμιά φορά την ευτυχία. Οι ομάδες χτίζονται με την πάροδο του χρόνο".

Από την πλευρά του, ο Νίκος Πατέρας που είχε δηλώσει πως οι μέτοχοι θα τα βρουν, πίνοντας ένα καφέ, υπογράμμισε: "Τον ψήνω το καφέ και όταν τον ετοιμάσω θα σας ενημερώσω". Ακόμα αναφέρθηκε για το κακό θέαμα του ματς λέγοντας: " Παίχτηκε κάτι μεταξύ ποδοσφαίρου και βόλεϊ".

Εν συνέχεια ρωτήθηκε για το εάν θα παίξει ρόλο στην ενίσχυση της ομάδας η έξοδος του συλλόγου στο Τσάμπιονς Λιγκ, απαντώντας: " Η ομάδα θα ενισχυθεί ανεξαρτήτως αν βγούμε ή όχι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο προπονητής θα κρίνει τι χρειαζόμαστε και η διοίκηση θα επιλέξει τι θα κάνει.".

Βαβζίνιακ: "Έκανα μεγάλο λάθος"


Θετικό ήταν και το δεύτερο δείγμα του Βαβζίνιακ που θα απολογηθεί την επόμενη εβδομάδα στην πειθαρχική επιτροπή της Superleague.

Ο Πολωνός αμυντικός του ΠΑΟ, βρέθηκε στα επίσημα του ΟΑΚΑ και εμφανώς στεναχωρημένος δήλωσε: "Eίμαι τίμιος, δεν πήρα τίποτα εσκεμμένα. Πήρα ένα χάπι για να μειώσω την ποσότητα του λίπους μου. Την επόμενη εβδομάδα θα απολογηθώ. Δεν θελω να μιλήσω για την ποινή, πιστεύω στην αλήθεια. Έκανα ένα μεγάλο λάθος, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι με πιστεύει και με στηρίζει ο Παναθηναϊκός".

Κατάσκοποι των Γιουβέντους και Ζενίτ για Σιμάο


Σύμφωνα με πληροφορίες στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, βρισκόντουσαν "κατάσκοποι" της Γιουβέντους και της Ζενίτ για τα... πόδια του Σιμάο.

Από την πλευρά του ο άσος από την Μοζαμβίκη, υπογράμμισε γι' αυτό το θέμα: "Με τιμά το γεγονός πως ήρθαν να με δουν να παίζω. Θα ήθελα να παίξω σε υψηλότερο επίπεδο αλλά και εδώ είμαι ευχαριστημένος".

Ο Σιμάο πήρε την πρωτοβουλία να ζητήσει συγγνώμη στο ballboy που χτύπησε κατά λάθος με μια μπάλα στην Τούμπα, δείχνοντας το ήθος του: "Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για το παιδάκι. Θέλω να απολογηθώ σ' αυτόν και την οικογένεια του. Ήταν μια χαζή ενέργεια".

Όσο για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Σιμάο που συμπλήρωσε 7 κίτρινες και δεν θα παίξει στα 2 επόμενα ματς, υπογράμμισε: "Λυπάμαι που συμπλήρωσα 7 καρτες θα απουσιάσω στα 2 επόμενα ματς που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Η ΑΕΚ έπαιξα αμυντικά αλλά εμείς μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη".

Καραγκούνης: "Δεν έχει κριθεί τίποτα"

Πικρή γεύση άφησε στον Γιώργο Καραγκούνη η ισοπαλία, αφού όπως υπογράμμισε η ομάδα του ήθελε τη νίκη, όμως δεν απογοητεύεται: "Θέλαμε να κερδισουμε αλλά ήρθε ισοπαλια. Δεν έγινε αυτό που θέλαμε αλλά συνεχίσαμε. Δεν ήταν και το πιο άσχημο αποτέλεσμα παρόλο που θέλαμε τη νίκη. Εμείς ήμασταν αυτοί που είχαμε τον έλεγχο. Θέλαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ, χάσαμε πέναλτι και ευκαιρίες. Συνεχίζουμε.."

Όσο για τον τρόπο που αγωνίστηκε η ΑΕΚ, ο Καραγκούνης δήλωσε: " Η ΑΕΚ είχε κάποια προβλήματα έπαιζε πολύ πίσω. Σαφώς και θα περιμέναμε μια μεγάλη ομάδα να παίξει πιο ανοιχτά αλλά εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ πως παίζει ο αντίπαλος. Εμείς από τη πλευρά μας είδικά στο α' ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει κάποιες φάσεις. Όταν σ' ένα ντέρμπι χάνει κλασικές ευκαιρίες και πέναλτι, έτσι είναι αυτά, συνεχίζουμε".



Για τα δύο επόμενα ματς, ο "Κάρα", είπε: " Σίγουρα είναι κρίσιμα και θέλουν μεγάλη προσοχή. Είχαμε 2 συνεχόμενα δύσκολα ματς, η συγκομιδή δεν είναι και η χειρότερη αλλά θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και την ΑΕΚ. Δεν έχει κριθεί τίποτα".

Αναφορικά με την παρουσία του κόσμου, ο αρχηγός του ΠΑΟ, τόνισε: "Ο κόσμος δεν έχει μάθει να βλέπει την ομάδα να παίζει για την δεύτερη θέση, αυτή την στιγμή όμως έτσι είναι τα πράγματα. Απο την πλευρά μας θέλουμε την βοήθεια του κόσμου. Ο κόσμος ήταν στο γήπεδο και μας βοήθησε από την πλευρά του. Το θεμα είναι εμείς να τα καταφέρουμε καλύτερα στα επόμενα ματς".

Ερωτηθείς για το αν το επόμενο παιχνίδι είναι το πίο κρίσιμο, ο "τυπάρας" είπε: "Όλα είναι κρίσιμα ματς και πάντα το επόμενο πιο κρίσιμο. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να δουμε το ματς της Κυριακής, έχουμε 4 μέρες μπροστά μας".

Σε ερώτηση αν παίζει ρόλο η κούραση, υπογράμμισε: "Είμαστε η ομάδα που έχει ξεκινήσει νωρίτερα απ' ολες τις άλλες μπορεί να επηρεάσει κι αυτό, όμως κόντρα στην ΑΕΚ εμείς είχαμε συνέχεια την μπάλα, είχαμε την κατοχή. Προς το τέλος φάνηκε η κούραση, πιο πολύ όμως είχαμε απογοητευτή από το πρώτο μέρος για τα γκολ που δεν πετύχαμε. Μετά αγχωθήκαμε δεν είχαμε λύσεις. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Συνεχίζουμε..."

Σάχα: "Δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι"

Από την πλευρα της ΑΕΚ, μίλησε ο Σάχα που εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και τόνισε πως έδειξαν ότι είναι καλύτεροι: "Είμαστε ικανόποιημενοι με τους 4 βαθμους αλλά πρέπει την Κυριακή να πάιξουμε ακόμη καλύτερα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να κερδίσουμε στην Θεσσσαλονίκη. Βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι και σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ κάναμε λιγότερα λάθη και κρίμα που δεν κερδισαμε. Σήμερα δείξαμε ότι είμαστε καλυτεροι στο γηπέδο και μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ".

Όσο για το γεγονός πως απέκρουσε το πρώτο πέναλτι του Σαλπιγγίδη, τόνισε: "Νιωθω καλά αλλά με εμπνέει και η ομάδα και έτσι έγω έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου".

Ο Σάχα έδωσε και συγχαρητήρια στον Γκάμπριελ για την εξαιρετική εκτέλεση πέναλτι: "Μπράβο στο Γκάμπριελ που έστειλε την μπάλα τόσο κοντά στο δοκάρι που δεν μπρούσα να την διώξω".

*Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Σκόκο έχει κάκωση στο γαστροκνήμιο και την Πέμπτη θα φανεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του και αν θα μείνει εκτός δράσης.















































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ