ΑΡΗΣ

Βιεϊρίνια: "Φάνηκε ποια είναι η πιο μεγάλη ομάδα"

Βιεϊρίνια: "Φάνηκε ποια είναι η πιο μεγάλη ομάδα"
Βιείρίνια, Κουτσιανικούλης

"Φάνηκε ποια είναι η πιο μεγάλη ομάδα", δήλωσε ο Βιεϊρίνια μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη

Ο Λαμπριάκος είχε τονίσει με δήλωση του: " Ο Άρης είναι μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και θα κερδίσει".

Με αφορμή αυτό ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είπε: " Στεκόμενος στη δήλωσή του θέλω να πω μόνο ένα πράγμα. Μέσα στο παιχνίδι φάνηκε πια είναι η μεγάλη ομάδα".

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης είπε: " Ήταν μία σπουδαία νίκη, βάζοντας μάλιστα 4 γκολ στον Άρη. Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο και αξίζαμε τη νίκη. Μπήκαμε δυνατά από την αρχή του αγώνα και δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε τη νίκη από το ξεκίνημα. Το γκολ που βάλαμε στην αρχή μας έδιωξε το άγχος".

Από την πλευρά του ο Θανάσης Παπάζογλου είπε: " Πιστεύαμε από την αρχή ότι θα κερδίσουμε τον αγώνα. Ήμασταν διαβασμένοι σε ό,τι αφορά το παιχνίδι του αντιπάλου. Αυτή η νίκη σημαίνει πολλά πράγματα για μένα. Το είχαμε και πει και παλιότερα ότι η διαφορά από τους πρώτους στη βαθμολογία θα μειωθεί. Η ομάδα πάει πάντα για τη νίκη και πιστεύω ότι θα πλησιάσουμε τους δύο πρώτους".

Ο Σέρχιο Κόκε τόνισε: " Καταρχάς θα πω ότι δεν θέλω να ψάξω για δικαιολογίες. Είναι απαράδεκτο μετά το 4-1 άσχετα από την κακή διαιτησία που αντιμετωπίσαμε, αλλά να βρούμε το τι δεν κάναμε καλά. Δεν μπορώ να μην το πω ότι σε οποιοδήποτε μαρκάρισμα στην άμυνά μας δινόταν κίτρινη κάρτα. Από εκεί και πέρα θέλω να σας ρωτήσω πως γίνεται να βάζει μία ομάδα 4 γκολ με δύο φάσεις. Το να ανακαλύπτεις κάποιες στημένες φάσεις μέχρι να βρεις το αποτέλεσμα που θέλεις είναι πάρα πολύ εύκολο. Από εκεί και πέρα αν θέλουμε το πρωτάθλημα να βελτιωθεί και να είναι πιο ανταγωνιστικό θα πρέπει να δουν τους διαιτητές που υπάρχουν γιατί όπως πληρώνουμε εμείς το τίμημά μας, θα πρέπει να το πληρώνουν και οι διαιτητές".

Για το δοκάρι που είχε πριν το 1-0 του ΠΑΟΚ είπε: " Η μπάλα όταν δεν θέλει να μπει δεν μπαίνει. Είχα δυο δοκάρια και δεν ήθελε να μπει μέσα. Η διαιτησία έδωσε ώθηση στον αντίπαλό μας και μας γέμισε με κίτρινες κάρτες και πριν το πρώτο πέναλτι, κάτι που είναι πρόβλημα για μας. Διαμαρτυρήθηκα όπως σε κάθε απόφαση που ήταν εναντίον μας. Είχε στο πλάι του 30.000 κόσμο με κανέναν να μην του ζητούσε ευθύνες για κάποιο λάθος του. Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ σημαντικό αλλά με την αντιμετώπιση που είχαμε από τον διαιτητή μπορεί να αντίκριζα και εγώ κάποια κίτρινη κάρτα και δεν θα ήθελα να στερήσω την παρουσία μου από την ομάδα σε κάποιο από τα πρώτα παιχνίδια.

Το πρώτο πέναλτι δεν θα το σχολιάσω καν γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως ανακάλυψε το φάουλ. Απέναντι είχα πάνω μου τον Κοντρέρας και τον Τσιρίλο και δεν δόθηκε ούτε ένα φάουλ. Θα διίστανται οι απόψεις ότι κάνει μία κίνηση για να προστατέψει το πρόσωπό του. Θα δείτε ότι έχω δίκιο από την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε. Πήγε ο διαιτητής μόνος του και έδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι".

Για την επόμενη μέρα είπε: " Θα πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα. Ήταν ένα ταπεινωτικό αποτέλεσμα και για μας και για τους οπαδούς μας. Τρέχαμε όμως σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού γιατί συνεχίζαμε να τρέχουμε και σκοράραμε. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι τώρα στην έδρα μας με τον Πανιώνιο και θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε όλα. Κλείνοντας θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στους φιλάθλους μας γιατί προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την εικόνα του παιχνιδιού με οποιοδήποτε τομέα να ήταν εις βάρος της ομάδας μας".

Ο Τόνι Κάλβο από την πλευρά του δήλωσε: " Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα δεν είναι πρέπον να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτήν τη στιγμή τι έφταιξε και φτάσαμε μέχρι εδώ. Αυτό που μένει να κάνουμε είναι να αναδιοργανωθούμε και να φτάσουμε ψηλά. Ήμουν πολύ μακριά και δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε, αλλά δεν έφταιξε αυτό που φτάσαμε ως εδώ".















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ