ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Να παίζουμε πάντα, όπως με την... Τότεναμ"

Βιεϊρίνια: "Να παίζουμε πάντα, όπως με την... Τότεναμ"
INTIME SPORTS

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μιλά στην κάμερα του olaPAOK.gr για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι με την Τότεναμ, αναφέρεται στο ακυρωθέν πέναλτι του Λίνο και στο ερχόμενο ματς του "Δικεφάλου" με τον Πανιώνιο.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, μιλάει στην κάμερα του olaPAOK.gr για το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Τότεναμ που άφησε παραπονεμένους τους παίκτες του "Δικεφάλου", ενώ πριν αρχίσει το παιχνίδι ο ένας βαθμός που πήραν θα τους φαινόταν πολύτιμος.

Ακόμη, αναφέρεται στο ακυρωθέν πέναλτι του Λίνο, στο ερχόμενο ματς με τον Πανιώνιο και τονίζει ότι ο "Δικέφαλος" είναι υποχρεωμένος να κερδίζει.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Βιεϊρίνια:

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Τότεναμ: "Αν μου έλεγες πριν το παιχνίδι αν ήμουν ευχαριστημένος με την ισοπαλία, θα έλεγα ναι, όμως, μετά από αυτό που συνέβη στα 90 λεπτά είναι ότι ήμασταν άτυχοι προκειμένου να πάρουμε τους 3 βαθμούς".

Για το πέναλτι του Λίνο που δόθηκε επανάληψη: "Έχω δει σε Μουντιάλ να εκτελείται τρεις φορές ένα πέναλτι, αλλά πρώτη φορά βλέπω να δίνεται επανάληψη επειδή ο παίκτης μπήκε ένα μέτρο μέσα στην περιοχή. Έτσι είναι οι κανόνες, ο διαιτητής είχε πάρει την απόφασή του. Τώρα, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να δούμε το επόμενο παιχνίδι".

Για το γεγονός ότι η Τότεναμ ήρθε να παίξει με τη δεύτερη ομάδα: "Ήρθαν να παίξουν με τη δεύτερη ομάδα. Είναι η Τότεναμ και έχει νεαρούς παίκτες στην ομάδα που διαθέτουν μεγάλη ποιότητα. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και στα 90 λεπτά και ήταν αυτός που έπρεπε να κερδίσει".

Για το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ρούμπιν: "Πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τη Ρούμπιν Καζάν και ήδη τη σκεφτόμαστε. Το αποτέλεσμα ήταν καλό για τη ρωσική ομάδα στον πρώτο αγώνα του ομίλου με τους Σάμροκ. Τώρα έχουμε, την Κυριακή (18/9) το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και αυτό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι που έχουμε να αντιμετωπίσουμε".

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: "Κάνουμε τα πάντα για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε και αυτό θα κάνουμε. Για ό,τι καταφέραμε την Πέμπτη (15/9) με την Τότεναμ, πιστεύω ότι με βάση το επίπεδο του παιχνιδιού μας έπρεπε να ήμασταν μπροστά στο σκορ. Αυτό θέλουμε και στη συνέχεια, να παίζουμε καλά και να έχουμε ευκαιρίες να σκοράρουμε τις στιγμές που θα έρθουν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ