ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βιέρι: "Αν ο Λεβαντόβσκι έπαιζε στην Ίντερ, δεν θα σκόραρε όσο ο Λουκάκου"

Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει γκολ της Μπάγερν κόντρα στην Ουνιόν στο Βερολίνο στις 12 Δεκεμβρίου του 2020 για την Bundesliga.
Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει γκολ της Μπάγερν κόντρα στην Ουνιόν AP PHOTO/MICHAEL SOHN, POOL

Σύμφωνα με τον Κριστιάν Βιέρι, αν ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι φορούσε τα χρώματα της Ίντερ, τότε δεν θα μπορούσε να σκοράρει τόσα γκολ όσα ο Λουκάκου.

Δύο από τους πιο πολυσυζητημένους επιθετικούς στην Ευρώπη είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και ο Ρομελού Λουκάκου. Οι δύο ποδοσφαιριστές σκοράρουν συνεχώς με την Μπάγερν και την Ίντερ αντίστοιχα και αποτελούν φόβητρο για τους αντίπαλους αμυντικούς.

Ο Πολωνός επιθετικός τη φετινή χρονιά μετράει 16 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ ο Βέλγος 13 τέρματα σε 15 αναμετρήσεις. Ο Κρίστιαν Βιέρι θέλησε να συγκρίνει τους δύο ποδοσφαιριστές μιλώντας στην διαδικτυακή εκπομπή Bobo TV.

Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι αν ο Λεβαντόβσκι αγωνιζόταν με την φανέλα των νερατζούρι, τότε δεν θα σκόραρε με την ίδια συχνότητα που το κάνει ο Λουκάκου.

"Αν ο Λουκάκου έπαιζε στην Μπάγερν θα έβαζε τόσα γκολ όσα ο Λεβαντόβσκι. Αν από την άλλη, αν ο Λεβαντόβσκι ήταν στην Ίντερ, δεν θα σκόραρε τόσο, όσο ο Λουκάκου" ανέφερε συγκεκριμένα ο Κρίστιαν Βιέρι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ