ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Βίκτορ: "Κρίσιμος μήνας"

Βίκτορ: "Κρίσιμος μήνας"
Βίκτορ, Παναθηναϊκός, Ρεάλ Μαδρίτης

Την αποθέωση γνώρισε ο Βίκτορ Σάντσεθ στην βράβευσή του από τα μέλη του κλαμπ της λέσχης φίλων Ρεάλ Μαδρίτης «Χαράλαμπος Τσιριμονάκης»

Ο Ισπανός σταρ του Παναθηναϊκού αλλά και της "βασίλισσας" παρεβρέθηκε στην λέσχη μαζί με τον μικρό του γιο και τον αδερφό του και έζησε απίστευτες στιγμές λατρείας από τους φίλους της Ρέαλ Μαδρίτης.
Ο παίκτης του "τριφυλλιού" εκτός από την πορεία της Ισπανικής ομάδας και μερικές από τις στιγμές που έζησε φορώντας την φανέλα της, μίλησε για τον Παναθηναϊκό αλλά και τον τραυματισμό του.

"Να κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά"

"Ο μήνας αυτός είναι πολύ κρίσιμος. Υπάρχει η αναμέτρηση με την Λανς, υπάρχει και το Κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και θα κάνουμα τα αδύνατα δυνατά για την δεύτερη θέση" ήταν τα πρώτα λόγια του Ισπανού μέσου.

Για την αναμέτρηση της Πέμπτης, ο Βίκτορ τόνισε χαρακτηριστικά: " Το ματς με τη Λανς είναι σε μια άλλη διοργάνωση και πιστεύω ότι θα πάμε καλά".

"Σιγά σιγά μπαίνω στις προπονήσεις"


Παρόλο που τα νέα από την σημερινή προπόνηση ήταν ενθαρυντικά, ο Βίκτορ αναφερόμενος στον τραυματισμό του, υποστήριξε: " Έχω ένα πρήξιμο ακόμη στον τένοντα και δεν πρέπει να το ζορίσω. Σιγά σιγά μπαίνω στις προπονήσεις".

"Τριτοκοσμικό ποδόσφαιρο... και μεγαλύτερο πάθος"

Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των μελών εκ των οποίων αυτή για το ελληνικό πρωτάθλημα, για την οποία είπε: " Σίγουρα δεν είναι τριτοκοσμικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να γίνουν απλά δυο πράγματα για να υπάρχει ελπίδα. Πρέπει να βελτιωθούν οι υποδομές και να φτιαχτούν γήπεδα".

Τέλος, μιλώντας από όσα έχει προλάβει να νιώσει από την συμπεριφορά των οπαδών πως: " Όλα τα ντέρμπι έχουν σημασία. Ο κόσμος κρέμεται από αυτά. Απλώς εδώ υπάρχει μεγαλύτερο πάθος σε σχέση με την Ισπανία".
















TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ