ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βίλα 8 εκ. ευρώ δώρισε ο Μπέκαμ!

Βίλα 8 εκ. ευρώ δώρισε ο Μπέκαμ!
Ντουμάι

Δώρο την Βίλα του στο Ντουμπάι έκανε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στους γονείς της συζύγου του Βικτόρια

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εκτός από ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι ξέρει να "πουλάει" την εικόνα του καλύτερα από τον καθένα στο χώρο του αθλητισμού, πράγμα που τον έχει κάνει έναν από τους πιο πλούσιους αθλητές στον κόσμο με έσοδα που ξεπερνούν τα 35 εκ. ευρώ τον χρόνο.
Όπως ήταν φυσικό για να μπορέσει να διατηρήσει αυτή του την εικόνα στην επικαιρότητα κατά καιρούς έχει κάνει αγορές που έχουν συζητηθεί αρκετά από τα σκανδαλοθηρικά μέσα, έτσι για να έρθουμε στο δια ταύτα ο Μπέκαμ έκανε πριν λίγα χρόνια μια επένδυση που είχε να κάνει με την αγορά μιας βίλας στο Ντουμπάι.

Συγκεκριμένα το κτίσμα βρίσκεται στην τεχνητή νήσο που δημιούργησαν οι Άραβες καθαρά για τουριστικούς λόγους, που περιλαμβάνει μόνο πολυτελής κατοικίες για πλούσιους και διάσημους ανθρώπους ανά τον κόσμο.

Βέβαια όταν είχε κάνει την αγορά ο 32χρονος άσσος η αξία του οικοπέδου και του κτίσματος δεν ήταν όπως είναι σήμερα αφού τότε είχε ξοδέψει περίπου 1 εκ. ευρώ για να την αποκτήσει, ενώ σήμερα φαίνεται ότι ξεπερνάει τα 8 εκ. ευρώ.

Όμως σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντα ο Μπέκαμ δεν έχει σκοπό να περάσει καθόλου από τον χρόνο του στο Ντουμπάι, έτσι αποφάσισε να κάνει δώρο την Βίλα του στους γονείς της συζύγου του, που οι φήμες λένε ότι δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους, με σκοπό να αναθερμάνει την σχέση τους.

Αυτό μάλιστα ίσως και να είναι ένα απωθημένο του 32χρονου άνδρα αφού στην παιδική του ηλικία είδε τους γονείς του να χωρίζουν, κάτι που όπως έχει εξομολογηθεί και ο ίδιος τον επηρέασε πολύ στην ζωή του.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ