PREMIER LEAGUE

Βίλας-Μπόας: "Λάθος ο Μόντριτς"

Βίλας-Μπόας: "Λάθος ο Μόντριτς"

Ο τεχνικός της Τότεναμ, Αντρέ Βίλας-Μπόας, χαρακτήρισε "λάθος" τον Μόντριτς αναφέροντας πως η απόφασή του να μην ακολουθήσει την ομάδα του στην Αμερική θα γυρίσει εναντίον του

Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντρέ Βίλας-Μπόας, τόνισε με δηλώσεις του στον ισπανικό τύπο πως η επιλογή του Λούκα Μόντριτς να μην ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Αμερική θα γυρίσει εναντίον του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να αποκτήσει τον διεθνή Κροάτη και αυτός από την πλευρά του κάνει ότι μπορεί να πιέσει τους ανθρώπους των "σπερς" να τον παραχωρήσουν.

"Νομίζω ότι ο Μόντριτς είναι λάθος", τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός. "Αυτό θα γυρίσει εναντίον του. Χειροτέρεψε την κατάσταση με αυτό που έκανε και τώρα ο πρόεδρος είναι θυμωμένος".

"Επίσης, αυτή δεν είναι και καλή περίοδο για τον πρόεδρο, Ντάνιελ Λέβι, ο οποίος είναι στην Αμερική, λόγω προβλήματος υγείας της συζύγου του".

Ο Βίλας-Μπόας πέρσι είχε προσπαθήσει στην Τσέλσι να αποκτήσει τον Μόντριτς και τόνισε πως αν φύγει τελικά από την Τότεναμ θα είναι σημαντική απώλεια.

"Είναι καλός, πολύ καλός. Είχα προσπαθήσει πέρσι να τον αποκτήσω για την Τσέλσι. Θα είναι μεγάλη απώλεια. Είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ