EUROPA LEAGUE

Βίλας Μπόας: "Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πιο συγκεντρωμένα"

Βίλας Μπόας: "Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πιο συγκεντρωμένα"
INTIME SPORTS

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας δεν κρύφτηκε στην συνέντευξη Τύπου, έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την απόδοση του και υποστήριξε ότι αν είχε σκοράρει ο Τοτσέ ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.

Αποστολή στο Λονδίνο: Πέτρος Παπαμακάριος

Χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε: «Ήμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα μας. Ο Παναθηναϊκός μπόρεσε και ισοφάρισε το σκορ και είχε και ευκαιρία με τον Τοτσέ να πάρει και το προβάδισμα αλλά θεωρώ ότι θα ήταν αδικία για εμάς γιατί κάναμε ένα καλό παιχνίδι.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αποδείξαμε ότι μπορούμε να πάμε καλά και στα δυο. Έχουμε φέρει καλά αποτελέσματα μετά από το Europa League και σίγουρα μπορούμε να τα κτυπήσουμε και τα δυο».

Για το αν θεωρεί δίκαιο που οι ομάδες που αποκλείονται από το Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζουν στο Γιουρόπα Λίγκ: «Πιστεύω ότι αυτό είναι άδικο. Όταν μια ομάδα έχει αποτύχει πρέπει να σταματάει εκεί. Γιατί τώρα οι ομάδες που δεν τα πάνε καλά διεκδικούν ένα άλλο τρόπαιο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι κάτι που ανακάλυψα χθες. Είναι κάτι που νοιώθω και το έχω πει και όταν ήμουν στην Πόρτο στα μίτινγκ της ΟΥΕΦΑ».

Για τον Ντέμπσει: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται. Δουλεύει σκληρά και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν συμμετείχε και στην προετοιμασία μας».

Έχετε κερδίσει το Γιουρόπα Λιγκ με την Πόρτο, μπορείτε και με την Τότεναμ και η δεύτερη ερώτηση είναι αν το γκολ του Ντέμπσει θεωρείται ότι είναι δικό του ή του γκολκίπερ του Παναθηναϊκού: «Σε ότι αφορά την πρώτη ερώτηση δεν είμαι σίγουρος, αυτό έχει να κάνει με την ΟΥΕΦΑ εγώ πάντα δίνω ένα προβάδισμα στον Παναθηναϊκό. Δεν το παίρνω προσωπικά. Θέλω να το κερδίσουμε γιατί η Τότεναμ έχει μεγάλη ιστορία. Πιστεύω στο Γιουρόπα Λιγκ δεν το αγνοώ με τίποτα. Να μην αγωνίζεται μια ομάδα τον Φεβρουάριο είναι άδειος μήνας».

Το επόμενο που μένει είναι να αντιμετωπίσετε την Τσέλσι: «Δεν μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε τώρα γιατί είμαστε από την ίδια χώρα. Αν τους αντιμετωπίσουμε θα είναι δυο όμορφα παιχνίδια».

Οι ομάδες που τελείωσαν δεύτερες πιο δυνατές από τις πρώτες στο Γιουρόπα Λιγκ ποια θα θέλατε για αντίπαλο σας;
«Για εμάς είναι σημαντικό το δεύτερο παιχνίδι να είναι εντός έδρας. Η λίστα με τις καλές ομάδες είναι πάρα πολλές. Έχει περάσει η Τσέλσι, η Λίβερπουλ, η Νιουκάστλ. Ξαφνικά όλοι τώρα θέλουν να πάρουν το Γιουρόπα Λιγκ».

Πως είδατε τον Παναθηναϊκό;
«Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός είχε καλή απόδοση. Ήταν καλά οργανωμένος με σαφές πλάνο και στρατηγική. Στο πρώτο ματς φάνηκε να είναι πιο επιθετικός. Σήμερα όμως ήταν πιο καλά οργανωμένος, διατήρησε την οργάνωση του και μετά το 1-1 και οφείλω να τους δώσω συγχαρητήρια για την απόδοση τους. Στο 1-1 ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία με τον Τοτσέ και σίγουρα θα μπορούσε να είναι ένα παιχνίδι και με διαφορετικό αποτέλεσμα».

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ