EUROPA LEAGUE

Βίλας-Μπόας: "Στόχος ο τελικός"

Βίλας-Μπόας: "Στόχος ο τελικός"

Ο προπονητής της Πόρτο, μετά τη δεύτερη άνετη νίκη επί της Σπαρτάκ, ξεκαθάρισε πως πλέον μοναδικός στόχος της ομάδας του είναι να βρεθεί στο τελικό του Δουβλίνου.

Οι "δράκοι" με το εντυπωσιακό συνολικό σκορ 10-3 στις αναμετρήσεις τους με τη Σπαρτάκ, δικαιωματικά "καρφίτσωσαν" στη φανέλα τους τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Europa League.

Αν μη τι άλλο το ζευγάρωμα με τη Βιγιαρεάλ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί "πρόωρος τελικός", αυτό όμως σε καμία περίπτωση δε ...συγκινεί τον Αντρέ Βίλας-Μπόας που θέλει να δει την ομάδα του στον πραγματικό τελικό.

" Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στον τελικό. Καταγράψαμε μια εντυπωσιακή πρόκριση και πρέπει να δώσουμε ακόμη περισσότερα για να πετύχουμε έναν πιο ποθητό στόχο, τον τελικό", επεσήμανε ο 33άχρονος τεχνικός.

" Την περυσινή χρονιά η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Φούλαμ έπαιξαν στον τελικό, αλλά λίγοι θυμούνται τις δύο άλλες ομάδες που βρίσκονταν στους ημιτελικούς".

" Το ταξίδι μας στη διοργάνωση έχει γίνει ακόμα πιο αξιοσημείωτο μετά κι απ' αυτή την πρόκριση και μόνος στόχος μας πλέον είναι ο τελικός", σχολίασε ο Βίλας-Μπόας.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ