ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Βήμα για την παραμονή

Βήμα για την παραμονή
Ιωνικός - Δόξα Δράμας

Ο Ιωνικός επικράτησε με 1-0 της Δόξας Δράμας και έκανε ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι πήρε τη νίκη με 1-0 επί της Δόξα Δράμας, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Χαλαουάνι στο 85’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 77’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια μεγάλη ευκαιρία να σημειώσουν αυτοί ένα τέρμα, όταν ο Μαρκόφσκι έκανε το γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 83’ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Σαμαρά.

Με τη νίκη του αυτή ο Ιωνικός έπιασε τους Θρασύβουλο και Ρόδο στους 26 βαθμούς, ενώ η Δόξα Δράμας παρέμεινε στους 31 βαθμούς.

Ο διαιτητής του αγώνα Κουτσιαύτης (Άρτας), απέβαλλε τον Σαμαρά και έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Χαλαουάνι, Κεφαλούκο, Κριστόρι, Φουρτάδο, Παπαθανασίου και Τσιμπλίδη.

Ιωνικός: Πουρής, Τσερκέζος, Μωραϊτης, Μπέριος, Απ. Παπαζούδης, Χαλαουάνι, Φουρτάδο, Ευαγγελάτος (81' Γάλας), Λανγκλέ (77' Πεδάνο), Σάλτο (65' Κριστόρι), Κεφαλούκος.

Δόξα Δράμας: Καρατζιοβαλής, Παπαθανασίου (71' Γαλακτερός), Μπαξεβανίδης, Σαμαράς, Ρομπίνιο (79' Αθανασιάδης), Γκίκας, Μαχαιρούδης (46' Χλωρός), Γκονζάλες, Μαρκόφσκι, Πινδώνης, Τσιμπλίδης.








TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ