ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βίτορ Ούγκο: "Μεγάλη χαρά που θα βρεθώ πάλι με τον Μπακασέτα, κάναμε σπουδαία πράγματα στην Τουρκία"

Ο Βίτορ Ούγκο  στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό
Ο Βίτορ Ούγκο στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Ο Βίτορ Ούγκο δήλωσε ενθουσιασμένος που θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού,α λλά κι απολύτως ενήμερος για την κατάσταση που θα συναντήσει στην Ελλάδα.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής 21 Ιανουαρίου ο Βίτορ Ούγκο, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

Ο 32χρονος στόπερ θα δει μάλιστα από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι ακολούθως θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ο Βίτορ Ούγκο δήλωσε απόλυτα ενήμερος για την κατάσταση που θα συναντήσει στην Ελλάδα, ενώ δήλωσε ανυπόμονος να ξαναπαίξει μαζί με τον Τάσο Μπακασέτα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και δεν βλέπω την ώρα να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή και τον Γούλιαν Αράο, αλλά επίσης με άλλους Βραζιλιάνους που πέρασαν από το ελληνικό πρωτάθλημα τα προηγούμενα χρόνια. Ο στόχος μου είναι να γράψω ιστορία μέσα σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Είναι μεγάλη μου χαρά που θα βρεθώ πάλι με τον Τάσο Μπακασέτα, γιατί κάναμε σπουδαία πράγματα μαζί στην Τουρκία. Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τίτλους" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βίτορ Ούγκο κατά την άφιξή του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ